סיכום ישראלי לאוסטרליאן אופן

YOSIROZ1

New member

אחד מטורנירי הגראנד סלאם החלשים ביותר שראיתי מזה שנים רבות - בגזרת הישראלים לפי ספירה שלי יש 3 נצחונות (שחר, שחר זוגות, ואנדי רם בזוגות מעורב) לצד 9 הפסדים (כולל הנוער) אף שחקן לא עבר סיבוב משמעותי אני מסכם את הטורניר הזה ככישלון גדול לטניס הישראלי איך אתם מסכמים אותו זה הזמן להזכיר שנשאר את גרשוני בטניס בכסאות גלגלים

למה כישלון?

זה לא שהטניס הישראלי הוא מספר אחד בעולם, סה"כ הישגים בהתאם ליכולת הנוכחית. לא הצלחה מי יודע מה, אבל גם לא כישלון.

YOSIROZ1

New member
בשנים האחרונות...

שחר הגיע לפחות סיבוב 3 או 4 דודי הבזיק ועשה סיבוב 2 או 3 אנדי ויוני הגיעו תמיד כמעט עד לשבוע ה-2 השנה אף ישראלי לא הגיע לשבוע השני מלבד אנדי היום במיקסד

דנה1982

New member
דודי לא עבר את הסיבוב הראשון

מאז 2009, אז הגיע לסיבוב השלישי (ובשנתיים שקודם לכן הגיע לסיבוב השני). אנדי ויוני הגיעו בשנה שעברה לסיבוב השני. לפני שנתיים, כשהם היו "פרודים", אנדי לא עבר את הסיבוב הראשון. יוני הגיע לרבע. שחר אכן הגיעה בשנתיים האחרונות לסיבוב השלישי ובשני המקרים פגשה יריבות לא פשוטות (ווזניאקי ופנטה). השנה ההגרלה הייתה אכזרית יותר... ליזיקי זה ממש לא הגרלה קשה, הבחורה לקחה לשראפובה סט בשמינית הגמר. אין ספק שהשנה היה לנו טורניר מבאס, אבל גם אי אפשר להגיד שהיו הגרלות קלות במיוחד. ליזיקי לשחר, בלוצ'י לדודי... זה שדודי ניצח אותו בארה"ב מפיגור 2-0 במע' זה טוב ויפה, אבל בלוצ'י זה ממש לא הגרלה קלה.

לא שאני מטיל דופי חלילה בנכתב...

אבל לפי הלו"ז והתוצאות באתר,גרשוני ניצח אתמול בחצי,והפסיד היום בגמר. אז איך בדיוק כתבו אתמול(עוד לפני הגמר) שהוא זכה באליפות אוסטרליה?

A

awefrgthyjh

Guest

אחד מטורנירי הגראנד סלאם החלשים ביותר שראיתי מזה שנים רבות - בגזרת הישראלים לפי ספירה שלי יש 3 נצחונות (שחר, שחר זוגות, ואנדי רם בזוגות מעורב) לצד 9 הפסדים (כולל הנוער) אף שחקן לא עבר סיבוב משמעותי אני מסכם את הטורניר הזה ככישלון גדול לטניס הישראלי איך אתם מסכמים אותו זה הזמן להזכיר שנשאר את גרשוני בטניס בכסאות גלגלים

למעלה