סיכום כדורגל: הפועל נגד רמה"ש

סיכום כדורגל: הפועל נגד רמה"ש

הפועל, כמה מפתיע, רשמה ביום שבת האחרון עוד הפסד ברשימה בלתי נגמרת, שת'אמת לא הפתיע כבר אף אחד.. אני בעצמי כבר לא באתי למשחק, כי הגעתי למסקנה שיש גבול למזוכיזם. רק שתבינו, מחישובים לא מדויקים חישבתי ששילמתי השנה למעלה מ- 700 שקל על משחקים (בלי אוכל במשחקי חוץ..), והמאזן של המשחקים שהלכתי הוא כזה: 3 נצחונות, 2 תיקו, 9 הפסדים.. מאזן החוץ לבדו עומד על נקודה בודדת של תיקו מ 6 משחקי חוץ שהלכתי אליהם. בקיצור- יש גבול.. אז ההפסד לא ממש מרגש אותי, מאחר שזה כבר נהיה עניין שבשגרה, אבל מה שכן מעצבן אותי זה מה שקראתי ביום שישי במקומון "ירושלים", שלפיו אחד השחקנים התבטא ואמר בעקבות בריב עם ויקטור יונה ועם מישל דיין, "עכשיו בשביל מי נשאר לשחק"? בשביל מי?? כאילו מה אנחנו האוהדים?? כלום?? סתם אנחנו משלמים ממיטב כספינו כדי לראות אותכם?? בארש ובראשונה קבוצה אמורה לשחק בשביל אוהדים!! פשוט מרגיז!! ועדכון: בהמשך לסכסוך בין יונה לסאסי שהורס את הקבוצה (אל תשכחו שנקודה הופחתה ממאזנה של הפועל בעקבות הסכסוך ביינהם), ייתכן ושנה הבאה לא נקבל את הקצבת הטוטו- כ- 700,000 שקלים, בגלל טירפוד של סאסי לעמותה שיונה מנסה להקים שבה יופקד הכסף. בקיצור- הקבוצה בדרך לטמיון.

למעלה