סיכום מאוחר לשבוע נהדר

סיכום מאוחר לשבוע נהדר ../images/Emo42.gif

אז כפי שהכותרת מרמזת, שבוע שעבר היה כייפי במיוחד: |כוכב| ביום ראשון - אחה"צ נפגשנו (מעין ואני) עם חברה שיש לה תינוקת (יותר גדולה ממעין), והלכנו לגן שעשועים. שמתי את מעין על המגלצ'ה, ונדנדתי אותה בנדנדה, והיה ממש כיף. רק חבל שבסוף התינוקת השניה הביאה לה בראש מוט עם חרוזים... |כוכב| ביום שני - הלכתי לפינאלה של יום הסטודנט באוניברסיטה - ההופעה של משינה! בעלי נשאר עם מעין, ואני הייתי עם החברים מהלימודים. א-י-ז-ה כ-י-ף ה-י-ה !!! השתוללתי כמו שלא עשיתי זמן רב, וכמובן שהם היו גדולים. (כל הגוף כאב לי אח"כ - אני באמת לא בכושר
). |כוכב| ביום שלישי היה ערב חג. |כוכב| ביום רביעי הלכנו עם החמים למסעדה טובה, ומעין התנהגה נפלא: העסיקה עצמה בעגלה, ואח"כ ישנה. ממש נהננו מהארוחה, ואפילו שתיתי יין! (בגלל ההנקה אני לא שותה, אבל היה מרווח זמן גדול עד לשאיבה
). |כוכב| ביום חמישי היה מפגש פורום הנקה, והיה ממש ממש כיף! אבל ביום שישי התחילו להעיק עלי עניינים של לימודים: מפני ששותפתי למעבדה מעופפת, נפל עלי כל הנטל של כתיבת דו"ח מעבדה, וישבתי על זה בשבת מהצהריים ועד לפנות בוקר
. רציתי לשתף.... אגב, נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני פותחת הודעה...

נשמע שהיה מצוין

הלואי שימשך ככה!
ואגב, הייתי בהופעה של משינה בקיץ שעבר (ואללה, כבר הגיע קיץ חדש!
) ענבר היתה בת 4 חודשים, נשארה עם אבא ואני נהניתי כ"כ! היה פשוט אדיר! נכון הם ענקיים? דיסק ההופעה מסתובב אצלי המון בבית!

חבל על הזמן!

הערצתי אותם עוד מימי ביה"ס, והייתי פעם באיזה יום סטודנט, אבל הגעתי ממש לסוף ההופעה שלהם. רציתי ללכת בקיץ להופעות הראשונות של האיחוד, אבל הכרטיסים היו נורא יקרים, ולא הצלחנו לקמבן משהו (דוקא היה פוט'
). ענקיים!

yaelia

New member
מזל טוב על פתיחת ההודעה.

באמת אחלה שבוע. שיבואו רבים כאלה בעקבותיו.

ornaok

New member
יופי יופי יופי ../images/Emo24.gif

גם על השבוע הנפלא, גם על פתיחת ההודעה! מחכה כבר לקיץ שנוכל להתראות יותר. הרבה יותר. הרבה הרבה יותר!!!

בלינקה

New member
נשמע נהדר!

אני מקנאה בעיקר בהופעה של משינה. אני נזכרת בגעגוע בהופעה שלהם שהייתי בה (לפני עשר שנים
).

|כוכב| אני רוצה להגיד משהו:

אפשר גם להגיב להודעה "חיובית". גם זה סוג של תמיכה. הלואי והפורום שלנו היה נראה ככה. כתבתי שזו לי הפעם הראשונה, וזו הסיבה שאני כל כך ממעטת לכתוב הודעות - מנסיוני המועט, זה מאכזב. אבל דווקא מהפורום הזה ציפיתי ליותר. מיומו הראשון של הפורום, אני מגיבה כמעט לכל הודעה. מפשפשת ומחפשת את המילים, מנסה להתנסח בבהירות - ותאמינו שזה לא קל לי. הבעה זה לא הצד החזק שלי, וכל טקסט שאני כותבת לוקח לי זמן רב: חושבת מה, כותבת, מוחקת, משכתבת, חושבת עוד קצת... והכל כדי לעזור ולתמוך. מגיבה להודעות עצובות, וגם לשמחות. ביומיים האחרונים הייתי חולה. יש לי דלקת בשד. אתמול ממש התפרקתי לחתיכות. נכנסתי לרשת ע"מ למצוא מידע, ולא התאפקתי לבדוק מה וכמה הגיבו להודעתי [הפורום הוא "דף הבית" שלי]. וממש התאכזבתי. וזה חורה לי במיוחד, כי לא נדרשת כאן תגובה הצורכת השקעת זמן או מחשבה... בלילה כל הגוף כאב לי, לא יכולתי לישון, ורק על זה חשבתי. אולי זה נשמע קצת מוגזם, אבל אם תקראו את הפיסקה השניה - אולי תבינו. התלבטתי אם לכתוב, אבל החלטתי שלא טוב להשאיר את זה בפנים. תודה למי שהגיעה עד כאן..............

sipi1

New member
../images/Emo24.gif <תפוז מתנצל>

עכשיו באמת אי אפשר שלא להגיב... אני קוראת כמעט כל הודעה, משתתפת בשמחה (או בכאב, דלקת זה עונש אמיתי...) אבל לא מוצאת זמן להגיב בכתב לכל אחת. אפילו לא לרבע מההודעות שאני רוצה לענות להן... בבית אין לי "זמן מחשב" (שמה לב לשעה ?) ובעבודה אני משתדלת להפחית את המינון (לא מתחייבת, כדי שלא אתפשל גם כאן), ולכן גם את לא ראית הודעה כתובה ממני - אני עדיין שמחה בשמחתך ומצטערת כשאת כואבת. עכשיו אני מצטערת במיוחד, כי נפגעת, ולכן חורגת ממנהגי ומנסה להתנצל, והכי חשוב -
רפואה שלמה !

עדי 5

New member
אופס,עכשו ראיתי את זה

האמת,גם אני מרגישה ככה לפעמים. אמנם אני לא מגיבה תמיד אבל אני קוראת הכל . לצערי זמן המחשב שלי ירד בהרבה מאז שילדתי את דרור ולרוב אני ליד המחשב בזמן שאיבות כך שלא תמיד יש לי זמן להגיב לכולם. אני מגיבה בעיקר להודעות שבעמוד הראשון או על מה שאני מספיקה ב20 דקות מחשב כשבזמן זנ אני מעיפה מבט על עוד כ5 פורומים. אז העיקר,אל תעלבי, טוב שהוצאת את מה שבלבך. החלמה מהירה

../images/Emo10.gif חבל שככה את מרגישה

דוקא ממש שמחתי בשבילך. מקווה שלא תחליטי לא לכתוב עוד הודעות שמחות... ואל תדאגי - יש לנו שער נעול שמרפי המחוקק לא יכול לעבור בו. תעדכני איך את מרגישה, ומה קורה עם ההנקה.

מתילדה, אני כ"כ מתנצלת

את רואה, קראתי את ההודעה שלך, אפילו שלחתי לך מסר שאני יודעת איפה את לומדת, אבל שכחתי להגיב בפורום. מתנצלת, מתנצלת, מתנצלת. את סולחת לי?? וד"א שלחתי לך את התמונה שלי במייל, מקווה שלא תיבהלי

../images/Emo10.gif

איך את מטפלת בדלקת? מנסיוני הדל ביותר בתחום,זה כאבי תופת,אפילו כאב לי ללכת מההתנדנדות של הציצים תוך כדי הליכה...

ornaok

New member
מירבי../images/Emo24.gif

אני מתנצלת באופן אישי שלא שלחתי לך מסר עדיין, ולא התעניינתי במצב הדלקת
יש לי כל כך מעט זמן מחשב לאחרונה, וכל כך הרבה דברים בראש... ואני יודעת כמה את משקיעה... מבטיחה להשתדל יותר
ואוהבת אותך תמיד תמיד, גם כשאני לא כותבת לך!

אוי, פספסתי מה שכתב על הדלקת

זה מה שקורה שנמצאים בעבודה וקוראים חצאי הודעות. מה שלומך ביום??? עברה הדלקת?? לא בררת בפורום הנקה מה ניתן לעשות??? תרגישי טוב

ליילה

New member
גם אני מתנצלת...

מאוד מבינה את התחושה שלך, גם אני מפחדת לפתוח הודעות בגלל האכזבה, וגם אני מנסה להגיב ולעזור לכל אחת. את צודקת, צריך להגיב יותר להודעות חיוביות, הרי לשם אנחנו רוצות להגיע בסוף, למצב שהכל חיובי ושמח. אז קודם כל, אני שמחה בשמחתך, ופחות שמחה לשמוע על הדלקת. אין לי מושג מה זה דלקת, ואיך זה מרגיש, אבל אני בטוחה שזה ממש לא כיף. מקווה שתרגישי יותר טוב בקרוב, ושהנאחס יעבור, ותחזרי להיות שמחה. ואל תפסיקי לכתוב פה, אני אוהבת את ההודעות שלך, ורואים שאת משקיעה בהן.

תודה ../images/Emo9.gif

אני מרגישה הרבה יותר טוב, תרתי
... הדלקת בשלבי החלמה
, וכבר כמעט שלא כואב. מקווה שלא תשוב לעולם (הדלקת), כי כאבים שכאלו - צריכים להיות שמורים לצירים
. וגם התעודדתי
.
לכולן!

עדי 5

New member
תתחדשי על פתיחת ההודעה

תמיד יש פעם הראשונה,נכון זה לא נורא? אז זהו מעכשו תתחילי להרגיש בנוח לפתוח עוד הודעות. איזה אחלה של שבוע היה לכם, אני חולה על משינה ואיזה כיף לצאת לערב כזה עם החברים מהאוניברסיטה כשהבעל משמש בייביסיטר ואת יכולה להנות בלב שקט. קחי את הבאסה של יום שיש בקלות,אחרי כל כך הרבה ימים של כיף זה ממש זניח. מאחלתתלך ולמעיין המון רגעים מהכיף

למעלה