סיכום מאוחר של יום חמישי + שישי

Yaniv-DC

New member
סיכום מאוחר של יום חמישי + שישי

מאי החליטה שאני צריך לסכם את הערב, אז היא בטח תצטרף אחר כך. שנתחיל בחמישי? בבקשה. קודם כל, אל תלכו עם מאי לקניות. זה ארוך, זה מתיש, זה מייגע, ובסוף מה שהיא תחפש זה חנות ספרים יד שנייה. בשלב מסויים החלטנו להפרד על מנת שנשאר ידידים
בערב כריס היה אמור להצטרף אלינו. לטלפון הוא לא ענה במשך שעות והיניב שלכם הפך למתוסכל ועצבני. וכך הלכנו מאי, פיליפ, בראיין ואני ל-JR´s, משקאות חינם עד 23:00, ועקב חסרונו של כריס נאלצתי לשתות 4 משקאות בזה אחר זה (נכון, זה סתם תרוץ, אני עושה את זה באופן קבוע). בדרך הצטרף אלינו החדש של פיליפ (חמוווד!) ובזמן שיניב אמר הולכים לקובלט, החבר´ה אמרו שהולכים ל-APEX. "אבל יש את תחרות הבסט פאקג´"! ניסיתי לשכנע, אבל הם בשלהם - ישר ל-APEX. כשהגענו היה כמובן ריק לחלוטין (אמרתי להם שקודם קובלט ורק אח"כ לשם!) מה שאילץ אותי לשתות עוד 2 משקאות. הייתי שמח, רקדתי. ראיתי ה-מ-ו-ן חמודים, נזכרתי שכריס מתעלם ממני, חזר הדיכאון. החלטנו לשבת קצת ב"סוהו", בית קפה חביב כזה עם אוכלוסיה מעורבת המורכבת מהומואים והומלסים. קריפי. אני שתיתי משקה שוקולד לבן, מאי הלכה על קפה. חזרנו הביתה, בחוץ 5- מעלות, בזמן שאני קופא ומקלל את העולם ואישתו, מאי הולכת בחולצה קצרה וצוחקת עלי. חכי חכי מותק, נדבר בקיץ. סה"כ היה ערב חביב ביותר, אבל... איפה כריס?
יום שישי הלכנו למשרד שלי, מאי אמרה יפה שלום לירון דקל וזכתה לטעום קצת מהיום שלי. אח"כ לקחנו אותה למסעדה חביבה, סטייק (מדיום כמובן), שרימפס ועוגת גבינה כ-ב-ד-ה וטעימה
מלצר הומו חביב עד כדי כך שזלמן שושי כמעט ונראה סטרייט לעומתו שיעשע אותנו קלות. כיוון שבשבת מצפה לנו ערב עמוס, מאי מבלה א ערב שישי בשינה עריבה ומתוקה אחרי שהצלחתי להרדים אותה
וכריס? המסכן ישן כבר יומיים, הוא חולה
הוא בא לפה, ראינו סרט, הוא חזר להרגיש רע וביקש ללכת לישון אבל אין לו כח לנסוע הביתה. מה עושה יניב המגניב? נכון, מציע לו את מיטתו. ופתאום אני חושב על התמונה המוזרה הזו שיש לי כרגע במיטה... צד אחד מאי, צד שני כריס, וממש כמו בסבתא´לה בישלה דייסה - רק ליניב לא נשאר
אבל מה לא עושים בשביל הבחור הנפלא הזה? אז שלכולם יהייה סופ"ש נעים ותרגישו טוב מחר הולכים לנענע עכוזים ולהוריד חולצות

Yaniv-DC

New member
|פיהוק והתמתחות|

בוקר טוב עולם
(שששש, אני יודעת, אני יודעת - השעה 4 והשכנים ישנים. אז מה!) אני רואה שיניבי סופסוף כתב סיכום (מקוצר) של אירועי הימים האחרונים, אז כנראה שעכשיו תורי: קודם כל - אל תלכו עם מאי לקניות כשהיא הולכת לקנות ספרים
אין מה לעשות - לספרים, בעיקר משומשים, יש אופי ואני צריכה את הזמן שלי. לדפדף, להסתכל, להריח, לספוג את הספרים - ורק אז אני יודעת איזה ספר באתי לקנות (ויש לי עין טובה לספרים. תשאלו את ספיינ´
). היה לי כייף (1+). קניתי ספרים (4+). בערב הלכנו ל-JR´S: פיליפ, בריאן, ברנדון ויניב עטופים היטב במעילים (4+ והיה עוד בחור ששכחתי את שמו, וכנראה שזה לא היה רלוונטי, אבל יאללה 1+...
), ואני בחולצה קצרה... אחרי שעברנו את שלב ה"מה לא קר לך???"
, החבר´ה עברו להחלפת אינפורמציה רלוונטית על חיי הסקס של פיליפ.
היה מצחיק (1+). הJR´S - הוא באר מקסים (1+), עם מוזיקת אייטיז אמריקאית ( 1-. "american 80´s sucks"
), ושתיה חינם עד 23:00. יניב שתה 4 משקאות (4+). על בטן ריקה. היה מצחיק
. מאוד (1+). היה כ"כ מצחיק, שקיבלתי ממנו קבל עם ופיליפ/ברנדון/בריאן/other guy הבטחה להפגש מקרוב עם ה-
שלו, כשנגיע ל-APEX
(וזה כנראה הזמן להסביר למי שלא יודע שליניב יש לשון - המממ, איך נגדיר זאת - מבורכת
). משם ממשיכים לבית של פיליפ (ברנדון:"הכנתי לפיליפ דיסקים, וצריך לשים אותם בבית" פיליפ:"הוא שכח את החגורה..."
). בית של פיליפ כובדנו בבקלאווה מצויינת. הום-מייד (1+). היה מעולה. סופסוף הולכים ל-APEX, אחרי שיניב נאלץ (בצער) לוותר על תחרות הבסט פאקג´
.
נוסף על הבאר, מביא אותנו ל-5 משקאות. על בטן ריקה. עכשיו מתחיל מצעד החמודים: סוחר הסמים הידוע במחוזותינו התגלה ככוסון מעל ומעבר לסיפורים. בהחלט מגיע לו (1+ "כן, גם לי הוא נראה כזה בערב הראשון, אח"כ הוא נראה פחות ..." יאמר יניב אח"כ, ואני עדיין לא יודעת. תשאלו אותי אחרי הניישן, בשבת...
). אלאן, בן 19 (1+ תואם הבלונדיני מהבקסטריט בויז ששכחתי את שמו), מארק (1+), כריס (1+ לא הצמוד, אחר), מייק (1+ לא הדילר, אחר) ועוד כל מיני שכבר הפסקתי להקשיב... ואז צץ מולי מישהו שנראה כמו העתק מדויק של א´ של EyeSeeYou
מוזיקה בסגנון הדום - not my cup of tea - אבל יניב התגלה כרקדן מופלא (מה יהיה? בסוף אני אתנחל פה דרך קבע!) וכך מצאנו עצמינו מפזזים בכיף (1+) במרכז הרחבה הריקה ("מה עשית לו?" ישאל אותי פיליפ בסוד מאוחר יותר "הוא אף פעם לא רוקד כשריק..."). כריס עדיין לא התקשר, ויניבי שהתברס לו בשקט, החליט שהוא רוצה ללכת הביתה (התכוונתי לתת לכריס 1-, אבל בינתיים הסתבר שהבחור פשוט חולה, ובהשפעת ה-
הוא פשוט ישן עד היום בצהריים. רצוף. אז I´ll let it slide this time...) אחרי עצירה קצרה ל-
("משקה שוקולד לבן" זה פשוט חלב מחומם, ושלא יעבדו עליכם
), הלכנו לנו הביתה בכיף. טוב, לי היה כיף. ליניב היה קרררר
... והלכנו לישון
(1+). את ה-
המובטחת לא קיבלתי בסוף... (1-) בבוקר, במשרדי IBA NEWS המרווחים פגשתי את "כתבנו בוושינגטון" ירון דקל (1+). יניב לא הרשה לי לתת לו
(1-
. לגיל לא הייתי מוותרת, אתה יודע
). והמשכנו לארוחת צהרים מ-ע-ו-ל-ה ב"annie´s". היה טעים (2+) היה מלצר היסטרי (1+). ע"פ התכנית המקורית התכוונו ללכת לסרט. בפועל נשארנו לראות קצת דיסני בבית, נרדמנו, ואז כריס הגיע לראות עוד סרטים... כשהתעוררתי (ממש עכשיו
) גיליתי את כריס לידי במיטה, ואת יניב עסוק בדברים אחרים. דווקא מתאים לי לישון עם אחד, ולהתעורר עם השני
ועוד מעט יגיעו כל החבר´ה למרתון "וונדר וומן" (1+) לסיכום: 27
mai

.m

New member
וזו כמובן אני (בניק של יניב...) ../images/Emo4.gif

EyeSeeYou

New member
רגע רגע רגע

ואז צץ מולי מישהו שנראה כמו העתק מדויק של א´ של EyeSeeYou
ואת רוצה להגיד שלא ארזת לי אותו? למה לך מותר לשכב עם שני חתיכים במיטה ולי לא? וחוץ מזה תאומות כבר היה לי והגיע בהחלט הזמן לנסות גם תאומים
עד שאני לא אראה בעיניים שלי ואמשש בידיים שלי אני לא אאמין שיש עוד מישהו דומה למתוק שלי - (ורדו כבר מהבחור עם החולצה האדומה מהפרסומת של בנק לאומי- זה לא הוא!)

.m

New member
מה שעבר עלי.....

"4 לפנות בוקר לא נרדמת..." אחרי שסיימתי את ההועדה הארוכה בפורום, ויניב וכריס חזרו לישון, החלטתי לצאת לטייל ברחבי גיילנד-DC ולקנות
כי כבר בוקר
(גילינו שהקומקום החשמלי עושה קצר
),לקחתי את המפתחות ויצאתי. עד כאן הכל טוב ויפה... כשחזרתי (ב-5:15) גיליתי שמישהו שבר מפתח במנעול של הדלת הראשית
! ברוב תושיה שלפתי פינצטה מהארנק וניסיתי לעשות משהו. לא יודעת בדיוק מה, אבל כל דבר עדיף על עמידה בחוסר אונים מול דלת תקועה ב-5:15 לפנות בוקר, ברחוב שומם וחשוך... זה לא עזר (דאאא). פה ושם עבר איזה מישהו בהתעלמות מופגנת (מי אמר אמריקאים פויה?). ברוב יאוש התחלתי לבחון אופציות נוספות: בתי קפה? סגורים
. המקום היחיד שפתוח? "סבן אלאבן" אין איפה לשבת
. טלפון ליניב? ב-5:40??? מפתאום!
למה הדברים האלה תמיד קורים לי
ב-6:50 פתאום עברה ניידת - אחרי ניפנופי ידיים מרובים (טוב, אולי זה בגלל שלבשתי גופיה ובחוץ היתה (אוללי) מעלה אחת, ועם הדמעות בעיניים בכלל...) השוטר הנחמד (נראה כמו סבא´לה חביב כזה) עצר, ובא לעזור לי. הפינצטה שלו היתה יותר גדולה
, אבל גם הוא לא הצליח לשחרר את הדלת... ואז, לפתע פתאום, מישהו ירד מתוך הבנין. א-הא! נס! קסם! פלא! הודתי לשוטר הנחמד, הסבתי את תשומת לב הדייר לבעיה (הי, אני רק אורחת, שהם יטפלו בזה!) ועליתי בבטחה בחזרה לפה עכשיו אני צריכה
, אבל החבר´ה פה ישנים...
mai ואייסי, מז´תומרת למה לא ארזתי לך אותו - כי כבר יש לך אחד
אל תהיה גרידי, תשאיר משהו לאחרים...

Yaniv-DC

New member
גם אם היית מנסה להתקשר...

או שלא הייתי שומע ולא מתעורר, או שהייתימסתכל על השעון, אומר מי המרושע שמתקשר אלי בשעה כזאת, חוזר לחבק את כריס ונרדם שוב
לא רק שקיבלה חיבוק אחר כך, אפילו הכריס שלי מלווה אותה בשניות אלו ממש לקנות לנו ארוחת בוקר ומילקשייק במקדונלדס

למעלה