סיכום מדריד בטבעונות
קשים ולעיתים גם מרים חיי הטבעוני בחו"ל. לא תמיד מבינים מה אני רוצה מהם, לא מפרידים בין צמחוני לטבעוני, וכמעט כל חנות בשר ממוצעת (וחולפים על פני לא מעט טיולים רגליים כאן במדריד) כוללת כעשרים חזירים מתים, ולא יודעת מה עוד (ספרתי לפי הירכיים שראיתי...). רוב המסעדות מחוץ לתחום, אין סלטים שלא כוללים טונה או גבינה או חזיר... מתסכל מאד. במסעדה של אחד המוזיאונים הנחשבים נאלצתי להזמין לחמניה ריקה.. עד כדי כך. ומצד שני, ברוך אלוהי הגוגל. במחי לחיצה אחת מוקמו מסעדות שונות, עברנו כל יום מסעדת גורמה טבעונית זו או אחרת. מזל שיש להם דילים של צהריים אחרת הייתי פושטת רגל, אבל בכאלו יש אוכל טעים ביותר. וכך הפכתי מטיילת שהאוכל ממש משני לה בטיולים ו'חוטפים על הדרך', לאוכל שמהווה אחד המרכיבים המרכזיים בטיול. זה לא רע, יש לזה ייחודיות משלו, יש תחרויות, זוכים במקום ראשון, שני, פרס ניחומים.... בכל זאת במגזר הקינוחים בבית אצלי יותר טעים.
קשים ולעיתים גם מרים חיי הטבעוני בחו"ל. לא תמיד מבינים מה אני רוצה מהם, לא מפרידים בין צמחוני לטבעוני, וכמעט כל חנות בשר ממוצעת (וחולפים על פני לא מעט טיולים רגליים כאן במדריד) כוללת כעשרים חזירים מתים, ולא יודעת מה עוד (ספרתי לפי הירכיים שראיתי...). רוב המסעדות מחוץ לתחום, אין סלטים שלא כוללים טונה או גבינה או חזיר... מתסכל מאד. במסעדה של אחד המוזיאונים הנחשבים נאלצתי להזמין לחמניה ריקה.. עד כדי כך. ומצד שני, ברוך אלוהי הגוגל. במחי לחיצה אחת מוקמו מסעדות שונות, עברנו כל יום מסעדת גורמה טבעונית זו או אחרת. מזל שיש להם דילים של צהריים אחרת הייתי פושטת רגל, אבל בכאלו יש אוכל טעים ביותר. וכך הפכתי מטיילת שהאוכל ממש משני לה בטיולים ו'חוטפים על הדרך', לאוכל שמהווה אחד המרכיבים המרכזיים בטיול. זה לא רע, יש לזה ייחודיות משלו, יש תחרויות, זוכים במקום ראשון, שני, פרס ניחומים.... בכל זאת במגזר הקינוחים בבית אצלי יותר טעים.