סיכום מוזיקלי

Rose131

New member
../images/Emo41.gif2007- סיכום מוזיקלי ופורומי!../images/Emo41.gif

בנוסף להודעה שכבר פירסמתי, חשבתי על שאלון קטן, שגם אותו תשלחו במסר. עדיף כמובן שתצביעו לאנשי השנה כדי שתשפיעו על הפרסים, אבל אשמח מאוד אם תצביעו גם לשאלון הזה: הופעת השנה בארץ: 1.אינקובוס 2. אוונסנס 3. בלונד רדהד 4. נייטוויש 5 NIN הופעת השנה בחו"ל: [כדי לא לקפח אף להקה, האפשרויות לבחירה הן פסטיבלים] 1. Warped Tour[דה אוטומטיק, אוונג'ד סבנפולד, אס איי ליי דיינג, קיוט איז וואט ווי איים פור, פיונרל פור א פרנד, יילוקארד, סאם41, ניו פאונד גלורי, פניווייס ועוד...] 2. Taste of Chaos[דה יוזד, 30 שניות למאדים, סאוסין, איידן, רייז אגאנסט ועוד...] 3. Rock am Ring [דה ווייט סטרייפס, אוונסנס, גוד שארלוט, מיוז, ארקטיק מאנקיז, דה יוזד ועוד..] 4. Projekt Revolution [לינקין פארק, HIM, מי כמיקל רומנס, פלאסיבו, טייקינג בק סאנדיי, מדינה לייק, סאוסין ועוד..] 5. Give It A Name[דה יוזד, HIM, AFI, ביפי קלירו, אנטר שיקארי, איידן, ג'ימי איט וורלד ועוד..] טרנד השנה: 1. אימו 2. להקות משנות סגנון ו'מתבגרות' 3. לפרסם עצומות, להצביע בגלגלצ ובקיצור לנהל קמפיין כדי שלהקות יבואו לארץ. [הממ, מעניין מי התחיל את זה
] 4. להקות שמתכננות ביקור בארץ, ומבטלות ברגע האחרון. 5. מופעי התרמה תוכנית השנה: 1. 100% MTV2[נו, הכיוונים מתהפכים לי.] 2. MTV2 נטול פרסומות 3. גונזו 4. טקסט, דראגס אנד רוקנרול 5. טייק אובר מצעד השנה: 1. מצעד הרוק 2. עשרת הגדולים 3. מצעד ההורדות 4. המצעד האינטרקטיבי 5. NME פינת השנה: [לתוהים- יש פה רק פינות שהן לא אוף-טופיקיות] 1.הסיכום השבועי 2. מצעד הלהקות 3. מצעד השירים 4. ראש בראש 5. תמונת השבוע אלבום השנה: [בחירה חופשית, הגבלה לאבומים שיצאו בשנת 2007\סינגלים מתוכם יצאו ב2007\עדיין היו מדוברים ב-2007. הקפידו על כתיבת שם האמן ושם האלבום, באנגלית.] סינגל השנה: [בחירה חופשית, הגבלה לסינגלים שיצאו בשנת 2007\עדיין הופיעו במצעדים והיו מדוברים ב2007[שוב, הקפידו על כתיבת שם האמן ושם הסינגל, באנגלית. להקת השנה: [בחירה חופשית, הלהקה המדוברת של 2007. שם מלא, באנגלית.] ובקיצור, מה שאתם שולחים לי במסר: הופעת השנה בארץ: הופעת השנה בחו"ל: טרנד השנה: תוכנית השנה: מצעד השנה: פינת השנה: אלבום השנה: סינגל השנה: להקת השנה: שלחו את המסרים מלאים בכיתוב עצמו, לא במספר. אם למשל אתם רוצים להצביע למצעד הרוק בתור מצעד השנה, אל תכתבו 1 אלא "מצעד הרוק". התאמצתי כמה שיותר לא לקפח אף להקה, ז'אנר, תוכנית, וכל דבר אחר- אם יש בעיה, טענה, שוחד וכו'- במסר אלי. תודה ענקית לאורן, שחר, ספיר וגלי שעזרו לי עם התשובות והשאלות!
[מקווה שלא שכחתי אף אחת
] שוב, מי שמצביע משפיע! הצביעו בהמוניכם!

חחחח מגניב../images/Emo223.gif

אני אצביע מחר-מחרתיים-עוד שלושה ימים-שבוע.. כשיהיה לי זמן ואני צריכה מתישהו להחזיר את הפינה שלי

CitizenErased

New member
כל האפשרויות בקטגוריה השניה...

הן פסטיבלים של אימואים
חוץ מROCK AM RING אז בקיצור, לא השארת לי ולשאר גל האינדי/אלטרנטיב כאן הרבה אפשרות בחירה. ופייר, בכל מקרה מיוז בוומבלי לוקח את הכל

Rose131

New member
את!

שלחתי לך איזה 10 הודעות במסנג'ר כל החודש כדי שתתני לי פסטיבלים אחרים ואת אף פעם לא עונה! [טוב, אני פשוט אפרסם שגם זה לבחירה חופשית וזהו
]

lestatgirl

New member
מה עם גלאסטונברי שחזר השנה??

ובניקאסים, ורדינג שתמיד מדהים, ולייב ארץ?

lestatgirl

New member
כל שנה אני מתה לטוס נראה לי שהשנה אני אעשה את

זה אם הלימודים לא יפריעו ואני אמצא עבודה לממן את זה..

Rose131

New member
../images/Emo41.gifהופעת השנה בחול הופכת לבחירה חופשית../images/Emo41.gif

מוגבל לפסטיבלים שהתרחשו ב2007. כתבו את שם הפסטיבל, באנגלית, ונסו לרשום כמה להקות שהופיעו בו:)

Rose131

New member
סיכום מוזיקלי

יותר נכון בעצם לכתוב פה שההופעה הפכה לבחירה חופשית. אז היא הפכה לבחירה חופשית.

למעלה