סיכום מוסיקלי שבועי

סיכום מוסיקלי שבועי../images/Emo70.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: שיר השבוע לא של ג'ניפר: אלבום השבוע: DVD השבוע: הופעת השבוע: קליפ השבוע: אומן השבוע: תמונת השבוע: מי שלא עונה מקבל כאפה
סתם, סתם

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: Brave
פשוט ממתק! שיר השבוע לא של ג'ניפר: אני לא יכול רק אחד
Melanie C – I Turn to You Britney Spears – Sometimes Rihanna – Final Goodbye Kelly Clarkson – Sober Shakira – Dreams for Plans Katharine McPhee – Over It אלבום השבוע: Katharine McPhee – Katharine McPhee
DVD השבוע: "חגיגה" של שרית חדד
הופעת השבוע: אממ...
קליפ השבוע: אפרת גוש – לראות את האור
אומן השבוע: כל אלה שלמעלה
תמונת השבוע:

QueIronia

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר:
שיר השבוע לא של ג'ניפר: כולם ריטה מתוך One: תפתח חלון, בוא שביל הבריחה
אלבום השבוע: One של ריטה ד"א - אתמול היית בג'פאניקה ברמת החייל (סניף חדש) - היה שם רמיקס נוראי של Que Hiciste שלא הכרתי. בהמשך היה קאבר מזעזע ל- Let's Get Loud.

QueIronia

New member
עכשיו הייתי באתר של דיסק קלאב.

ראיתי שזה חלקי. בהזדמנות...

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: what ever u wanne do
שיר השבוע לא של ג'ניפר: אממ seal - rolling
אלבום השבוע: כמו שבוע שעבר- seal - system קליפ השבוע: robyn - handle me

oren456

New member
שלי ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של ג'ניפר: wwyg שיר השבוע לא של ג'ניפר: יש הרבה.. אבל מי שהכי הכי חרשתי עליו היה, או בעצם היו השירים מהדיסק החדש של בריטני. אלבום השבוע: בריטני ספירס - BLACKOUT אלבום מושלם

West Doll

New member
עונה...

שיר השבוע של ג'ניפר: Mile In These Shoes שיר השבוע לא של ג'ניפר: Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again / Superwoman Leona Lewis - Bleeding Love Nicole Scherzinger - Baby Love The Pussycat Dolls - Beep / Buttons / I Don't Need A Man אלבום השבוע: Alicia Keys - As I Am Leona Lewis - Spirit OneRepublic - Dreaming Out Loud Paramore - RIOT! DVD השבוע: הממ אין משו מיוחד. הופעת השבוע: לא יודעת
קליפ השבוע: החדש של אלישיה קיז
Like You'll Never See Me Again אומן השבוע: נגיד שכל אלה שלמעלה
זה הכי פשוט

למעלה