סיכום מסיבה שהייתי בה אתמול

סיכום מסיבה שהייתי בה אתמול../images/Emo79.gif

אמרתי לעצמי שאם מאיה יכולה לסכם מסיבות אז גם אני!
........סתם אני יחסוך ממכם פרטים לא מעניינים כמו מוזיקה וכו'......נעבור ישר לבגדים! אז ככה.......עדיין יש כמה לא מעודכנים והיה אפשר למצוא על 2-3 אנשים את המראה הצבאי.......דיסקיות וכל השאר.... היו אנשים עם מגיני זעה......למרות שזה לא שלט( בוא נגיד על כל 15 אנשים בלי מגן זיעה, יש אחד עם)...אבל היום או יותר נכון אתמול ראיתי סופג זיעה חדש.......שהוא מתחיל מפרק כף היד ואז יוצאת ממנו חתיכת בד שמתלפפת סביב הכף יד ונתפסת על אחת האצבעות.......לי אישית זה הזכיר תפילים......וזה מה שחשבתי שזה בהתחלה!
....... מה שבלט זה הגופיות(הכי נוח במועדונים אז אין פלא), בדרך כלל חלקות בלי שום סמלים וכאלה, הצבעים השולטים היו שחור, לבן ואדום. חולצות היו פחות, מעט חולצות כפתורים, גם כאן הדגמים היו בדרך כלל חלקים. אצל הבנות מה שבלט זה בגדים שחושפים את הגב, אם זה סטרפלסים או חולצות קשירה וכו'..... אני זוכר שהיו כמה אנשים שאמרו בפורום שהם אוהבים דוגמאות של פסים......אז שם היו ממש מעט......לא יותר מ10. צמידים היו קצת.....היו איזה 2-3 עם סרטים בשיער. ג'ינסים בגזרות נמוכות.....משופשפים בדרך כלל.......חלק פדלפונים....חלק 3/4.... חצאיות מיני(ומיקרו לא היה בכלל)...וווווו.......זהו! לא זוכר יותר
מקווה שנהנתם

אממ באיזור שלנו זה קצת אחרת..

גם יש את המגני זיעה לאצבע.. חחח ראיתם
אני ראיתי את זה בכל החנויות של האביזרים בשנקין והסביבה..

LiA n

New member
ואצלנו....

זה הרבה פרחות שמנסות להראות סטייליסטיות........

אכנ. ../images/Emo129.gif.

*אורצ'ה והילונת יושבות להנ במסיבה בצד בשביל לחשש קצת ומה הנ שומעות לפתע?* מוצג א: "שיאוואיוו אמרו לי שאני נראית פריקיתתת רצחח ואי כפרה על ידיד שליי איזה נשמה הואאא" מוצג ב: "וואלה כפרה איזה קטע נמרח לי השחור" מוצג א: "ואיייייי אוי ואבוי מה נעשה?!" מוצג ב: "אולי נלכ לשירותימ תסדרי לי טיפה תאיפור?" מוצג א: "למה מאמי לא חבל? למה נלכ עד השירותימ? יחשבו שאת פריקית גמ בלי שחור רק תתקעי סיגריה ביד וזהו" מוצג ב: "את חושבת שזה יצליח?" מוצג א: "נו בטח הנה בואי נלכ ניקח מזאתי שיושבת שמה סיגריה" *מענטזות ובאות אליי ואל הילונת* מוצג ב: "סליחה, יש לכ סיגריה מאמי?" *מוציאה סיגרייה ומושיטה לה* מוצג א: "אוי ואבוי, מה את מעשנת מלבורו אדומ?!" אורצ'ה: "כנ." מוצג א: "מה ואת לוקחת לריאות כאילו?" אורצ'ה: "כנ." מוצג א: "זה לא בריא כפרה" אורצ'ה: "אה-הא.." מוצג ב: "וואלה לינור מאמי אולי נוותר על הסיגריה ופשוט תתקני לי תשחור בשירותימ?" אורצ'ה+הילונת:
מוצג א: "טוב מאמי יאללה ביי בנות תודה רבה על הסיגריה אבל אנחנו נסתדר יאללה ביי כפרה" מוצג ב: "כנ באמת תודה" פחח

קניתי קופסא .. ../images/Emo123.gif

ידיד שלי בדיוק חזר מהתחנת דלק שבכניסה למקומ והוא קנה קופסא, אז הוא היה צמא , לא היה לו כספ אז הבאתי לו 20 שקל והוא הביא לי תקופסא של המלבורו במקומ חעחעחע

מאיה1983

New member
חחח הרגת אותי

אבל..... מה לעזאזל זה היה?!!??!!? אוח בנות כאלה מעלות לי את הסעיף Addicted To Bass כל הכבוד על היוזמה... מקורי משו
סתם, העיקר שתהיו יפים (ותשתקו?!
) ותהנו מהחיים .. מה קשור?! בקיצור, יפה לך... בסוף כל העולם יהיה מתוקן ואין בזכותנו...

למעלה