סיכום מפגש פורום

סיכום מפגש פורום

תודה לכל מי שהיה היה ממש מגניב אתם מוזמנים לספר איך היה, להעלות תמונות ושטויות

galoosh33

New member
היה ממש נחמד...

אני ממש מצטערת שהייתי צריכה ללכת מוקדם =\ מקווה שכולכם נהנתם !!
אגב, כשחיכיתי לאוטובוס ביציאה מעזריאלי, כל המעריצים של טוקיו הוטל יצאו לעשות משהו [הפגנה?
] בחוץ, פשוט כמות מטורפת של אימואים בני 12-13, רובן בנות, והם צרחו ועשו רעש וכל האנשים והחיילים שם פשוט הסתכלו עליהם והיו בשוק טוטאלי.. כולל אני..

galoosh33

New member
אגב..

כמעט כולם היו שונים לגמרי מאיך שהם "הצטיירו במוחי" מצחיק

yrutoo

New member
הם חסמו את הכניסה ואיחרתי לרכבת בגללם ../images/Emo9.gif

העכביש2

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

היה יום פנטסטי!!!!!!!!!!!! החל מהמפגש שלנו ועבור במפגש פורום מצעדים שנמשך עד 11 בלילה!!! קודם כל - כבוד עצום לחן אקו' על רעיון הפיקניק. אני מודה שצחקתי וקצת נתתי לה תחושה של גיחוך על העניין בימים האחרונים אבל זה היה אחד הדברים הכי טובים שהיו במפגש. כל הכבוד לך חנע
דבר שני, כמו שאמרתי לכם בהתחלה - מפגש מוזיקה בדרכים הוא שתי ציפורים: גם אנשים שאוהבים מוזיקה וגם אנשים שאוהבים מוזיקה דומה
ואת זה אי אפשר להחליף בעד שום הון שבעולם!!!! ואני בכלל, רוצה להגיד תודה לכל מי שבא....לגלוש!!!! איזה כייף להכיר אותך! את גם מאוד חברותית (לא שחשבתי אחרת, אבל בכל זאת) וממש נהנתי איתך! (איך ישר קפצתי עליה בהתחלה עם אוזניות כדי שתשמע ניוטון פולקנר
). להילה ברייטסייד ורותם פטיטו (הפתעת חבל"ז!
), לרותם בר'-ג'ון-מאייר שטענה שאני לא הכי קשור אבל אני דווקא קצת קשור
, לחן ורטיגו האחת והיחידה, לאיה נסיכת השלג! את מותק! , לדודי DSOL - שמחתי להכיר אותך לייב סופסוף
, לאבי אקאי השפיץ עולם ולאופיר כמובן - שלא החסיר גם את המפגש שלנו. בהמשך היו גם אדם השורד הכל יכול ואוראור כמובן (
). נגיד תודה לאריה המלך שהצטרף וקנה רוגלך (איכסה מילה). היה אחלה מפגש - תודה לכולם. כן ירבו

dsol

New member
זה dsol באותיות קטנות ../images/Emo11.gif_../images/Emo189.gif

מה אני פאקצה בת 12 שכותב באותיות גדולות ?! וכן היה מפגש נחמד... לא הכרתי אף אחד אז הרגשתי טיפה לא קשור (מה שאומר שאני צריך לבקר פה יותר ולהכיר כינויים/אנשים ?) אבל היה חביב...

patito ƒeo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo107.gif

גם אני הופתעתי את האמת חח אבל אתם ממש נחמדים, חבל שלא יכלתי להשאר):

ady18

Well-known member
היה מדהים

אחלה רעיון הפיקניק ממש אהבתי ותודה לכולם אתם מקסימים. ואתם שומעים באמת את המוסיקה הכי טובה שיש ואני גאה להיות חלק מזה:) ושמחתי להכיר את כולם:)

yrutoo

New member
היה כייף, כולם פה מקסימים../images/Emo99.gif

קודם כל לירן, אתה ממש מלך
אתה בין האנשים שאני הכי אוהבת כאן, ואני מתה על זה שאתה הרבה פחות רשמי במציאות מבפורום
אני מוכנה שנחזור!
חן- אני חייבת להגיד שבמפגש הראשון את די התחבבת עליי, אבל אחרי אתמול חיבבתי אותך הרבה הרבה יותר! את פשוט ממש מקסימה
גלוש- האמת שהרגשתי איתך בנוח די מהר, יש לנו הרבה דברים במשותף וזה ממש מגניב, אני לא מוצאת הרבה אנשים כאלה (ועוד מישהי שגם מכירה את דיבון הדובון הדביבון זה כבוד
!!!!) הילה, את מתוקה בדיוק כמו שדמיינתי אותך, אין פלא שכולם כ"כ אוהבים אותך בפורומים....
רותם- טוב כבר אמרתי לך
מהשיחות שלנו אני יודעת שאת ממש ממש חמודה וחבל שלא דיברנו יותר, אבל פעם הבאה
מתה עלייך
אבי- אתה ממש בן אדם חמוד, אני לא כ"כ מקשרת בין איך שאתה כותב למי שאתה במציאות.... אבל אתה ממש חברותי ואחלה בנאדם! היה כייף לדבר איתך
דודי- אתה באמת צריך להיות פה יותר
אבל היה ממש כייף להכיר אותך! אריה- אתה בנאדם מאוד חברותי ותמיד מסתדר עם כל אחד, זה ממש כייף ומגניב. היה כייף לראות אותך.אתה גם צריך לעדכן אותי על המשחקים של בני השרון כי מאז שסקוט עזב אין לי עוד טעם לכדורסל בארץ
חן- את נראית מותק, לא יצא לנו כ"כ לדבר אבל פעם הבאה
אלי- כ"כ שונה מאיך שדמיינתי אותך
שמחתי לפגוש סופסוף את זה שבזכותו הכרתי את 3DG
אופיר- אתה נראה מגניב לאללה, חבל שבדיוק הייתי צריכה ללכת
ויעל- למרות שלא כ"כ הכרנו בפורום, היה כייף לפגוש אותך! :]] אני אשתדל להישאר יותר זמן בפעם הבאה, אבל בסה"כ נהניתי לפגוש את כולם והיה כייף

אריה31

Member
מנהל
נהנתי לקרוא, איה../images/Emo13.gif

ואני עדיין צריך לקחת אותך לאיזה משחק של בני השרון, רק תגידי מתי...

העכביש2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את מתוקה שחבל"ז!!!!
וגם אני רוצה שנחזור!!!! מה זו הפרידה הזאת בכלל???

ואני אציין

שפחדתי שכולם יבריזו ברגע האחרון ושנהיה ממש מעט בסוף התברר שהרבה אנשים הגיעו ואני רוצה להגיד תודה לכולם מאוד נהנתי ואתם כולכם מקסימים. אני רק מקווה שפעם הבאה אנחנו נוותר על רעיון עזריאלי לכיוון מקום עם קצת פחות פקצות

MysteriOfir

New member
היה מהנה למדי

במבט לאחור הרעיון לפיקניק היה הרבה פחות ממושלם, הרוח והקור קצת הרסו. לירן היה הבן אדם המצחיק ביותר מכולנו, למרות שהילה וחן (ורטיגו) יכולות להעיד שגם אני נותן פייט בקטגוריה הזאת
יצא לי גם לדבר ועם אדם ועם חן (אקונומיקה) ובקיצור היה מצוין. נהניתי נורא.

אריה31

Member
מנהל
אני ממש שמח שהקדמתי לבוא אליכם../images/Emo13.gif

כאילו רובכם בא לפניי, ואפילו הרבה, אבל מלכתחילה תיכננתי לבוא למיפגש של פורום מצעדים, אבל רציתי לראות כמה אנשים שידעתי שלא יישארו, ובאמת איה וגלוש, שתיכן מאוד נחמדות (לאיה כבר אמרתי את זה לא מעט פעמים חח), הלכתן דיי מהר, מהר בשבילי אני שמח שהצלחתי לראות את רותם, רגע לפני שהיא הלכה (למה לא אמרת שלום?), סליחה שלא זיהיתי אותך כמו שאחרים כתבו לפניי הרעיון לעשות פיקניק היה מעולה! הצלחנו לתפוס אפילו קצת שמש חן, כל הכבוד לך על ניהול הפורום הנחמד הזה, ועל המיפגש המצויין שיזמת אני אשתדל לכתוב פה ושם:)

למעלה