סיכום מפגש תרבות הלדינו...

סיכום מפגש תרבות הלדינו...../images/Emo168.gif

אייר אל ה-7 דל האורה מוז אין קונטרימוס טודוס לוז אמיגוס דאיסתה קאזה קאנטה כסיימה תרבות הלדינו.. ווס קארו קונטאר כסטבה אונה טאדרה מוי אלגרה אי מוי קאנטס אמיגוס, כדאיונו, איונו. א.לפטרונה רותי אז אונה מוז´ר מוי קרנסיוזה.. מוי אנטלגינטה מוז´ר. ב.חונה לרגע תמיין אז אונה מוז´ר דפסאר לאורה.. ג. אורנה מוי חניוזה מוז´ר אי סבה סקריביר קנטיאס. ד. ג´נג´ית טמיין אז אונה מוז´ר ארמוזה אי דריאיר.. ה. רשליק´ה אי ארמוזה אי בואנה מוז´ר פורקה אז מירמנה (נו מראס קוסור). ו. לימוריקה נו סקארה דאבלר יה ויטיס כארמוזה אז פורקה אז לאיז´ה דמירמנה. ז.אביאל (מה לעשות שבתורך היגעתי לאות הזו)אז און מלאך..ארמוזו רזיו פשה פשה..אי דפישר דלריזה לקלובה טומר תיינה מזל... ח. אי יו מאדם רוזה אמתתכם הנאמנה.. תירגום: אתמול 4,06,02 בשעה 7 בערב התקיים המיפגש של הבית החם שנקרא תרבות הלדינו. ברצוני לספר על החוויה המהנה ועל החברים החמים בערב זה שכולו על טהרת הלדינו. א. המינהלת רותי היא היא אישה מקסימה ואנטליגנטית ומשרה חמימות ורוגע. ב. חונה לרגע אישה נהדרת כיפית ותענוג להקשיב לסיפויה. ג. אורנה אישה חיננית ויצירתית שהיפתיע אותנו בכישוריה. ד. ג´נג´ית אישה נאה ומקסימה והיפתיע אותנו עם חידודי לשונה הלדינית. ה. רשליק´ה = ופה אני משוחדת =אבל בכל זאת רשליק´ה אישה יפה וטובת לב. ו. לימוריקה ארמוזיקה, ועל זה כבר נאמר בפורום לא? יפהיפיה וחכמה. ז. אביאל ממש מלאך, יפה, אמיץ, וגם מצחיק עד דמעות, ומי שתזכה בו מזלה. ח. ואני אמתתכם הנאמנה מאדם רוזה... אכלנו שתינו, שרנו והיתגלגלנו מצחוק.. מי צריך יותר...... להתראות במפגשים הבאים ובינתיים אנחנו פה בתרבות הלדינו.....

gingit1

New member
מאדאם רוזה../images/Emo106.gif

כל הכבוד מאדם רוזה נו טנגו פלברס די דיזיר אספואס דה אל סיכום דטי. אל גביע אס פרה טי. סנה אירזיה כיסטס, אין לי מילים,כל הכבוד, הגביע מגיע לך. היה מפגש אחלה, וכל מי שנכנס לכאן ורואה, תקנאו לכם, יש לנו אחלה פורום, אחלה אנשים, חמים וצוחקים. שתהיו לי בריאים. כל הכבוד לנו!!!

רותי ב.

New member
את גדולה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אהבתי את הסיכום, ועוד מעט, נעשה חזרות על שיעורי הבית.
אוףףף מתגעגעת כבר.

מאדם רוזה לה ארמוזה ../images/Emo140.gif

לו אסריביטס מוי ביין. מה פרסה קה טו אי טו ארמנה אבלן אל לדינו מג´ור דה טודוס. תרגום: מאדם רוזה היפה. כתבת טוב מאוד. אני חושבת שאת ואחותך מדברות לדינו יותר טוב מכולנו. אברסו א- טודוס
YO יענו Aני.

אורנה 1

New member
א-לה מאדם רוזה...מונצ´אס גראסיאס

מאדם רוזה, מונצ´אס גראסיאס פור לוקה אסקריביטיס אקי פור מי, קוואנדו מלדי מאיזי אינטרה קולורדה. אוטרון פוקו יא מבו מיטר און וולו אין לה קארה. (רוב תודות על מה שכתבת כאן עליי,כשקראתי נבוכתי מאוד והסמקתי כולי, עוד מעט אשים רעלה על פניי ממבוכה, חחח) אמנם כותבת אנוכי שירים אך ידך בכתיבה נפלאה. סיכום נהדר של המפגש נהניתי מאוד לקרוא. לא פסחת ולא שכחת אף אחד. בהסכמת כולם אומר שאת מקסימה בחיוניות שלך, קומו סה דיזה מוז´ר קה איי גאנה דה אסנטר קון אייה אי פאסאר לה אורה מוי בייאן, קון ריזאס אי קון סהז´אס דה ריאיר ואני חושבת שעלייך להתמנות כמזכירה ומתעדת פרוטוקולים. אשמח מאוד לקחת חלק במפגשים הבאים של פורום זה ולראותך בשנית. אי אל פין - יא פאסו לה סמאנה, מנייאנה יא איז ג´ובייס ואחר כך שישי אי שבת אין לה פוארטה. לרותי - תודה על היוזמה לקיום המפגש. ולכל אלה שלא הזכרתי בשמותיהם (בכינוייהם) היה נהדר לפגוש ולהכיר אתכם. אי פורקה יו אינטרו מוי טאדרה וו דיזיר דאגורה - בואן דיאה קה סיאה מנייאנה אי טודו בואנו א-טודוס.

מקריד´ה ..אורנה......../images/Emo24.gif

מונצו´ס גרסיאס..אל בינדסיון כממנדאטס.... יו סטו היינדה מוי צי´קה עלאדו דלוקסקריוויס טו... מאלגרווה מונצ´ו סימאמבזבס טו דלסקנטיאס כטו סקריויס... הרבה תודות על הברכות ששלחת לי כתיבתי קטנה(מתגמדת) על יד כתיבתך הייתי שמחה מאוד ללמוד מהשירה היוצרת שאת כותבת.. גרסייאס......

אורנה 1

New member
קרידה מאדם רוזה...../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מירה מאדם רוזה, נו סה קומו דיזיר טה, נו אסטווימוס אסנטאדאס אונה עלאדו דה לה אוטרה אין יטבתה, אמה אל האיירה קה ווינו דה טו פארטה מה ווינו מוי קאיינטה אי דולסה. נו סה טה אינטראטס אה מי קוראסון. טמביין נו סה קוואלו יא אסקפאטס דה מלדאר דה לו קה אסקריווי אי טנגו מונצ´ו קה נו לו פובליסי. טודו מודו מונצ´אס גרסיאס. פארה מי נו סוס צ´יקה, אלהרוביס טו סוס גרנדה. נו סו קומפוזיטורה יו אסקריוו קומו פנסו אי סייאנטו אי אין ווזס סאלה קנטיקה. יו פנסו קה קאדה אונו פואדו סקריוויר קומו לידה סו קאבסה. אי טו טייאנס קאבסה, דה לו קה ווידי. יו מסייאנטו אקי לה צ´יקה. קון מונצ´ו פלאזר פואדו איודר טה אין לו קה קיירס. אינני יודעת איך לומר לך, אמנם לא ישבנו אחת ליד השנייה ביטבתה, אך נשבה ממך אליי רוח חמימה ומתוקה. אינני יודעת להסביר זאת, פשוט נכנסת לליבי. כמו כן אינני יודעת מה הספקת לקרוא ממה שכתבתי ויש לי עוד הרבה שלא פרסמתי. בכל אופן תודה רבה. עבורי אינך קטנה, להיפך את גדולה. אני כותבת כפי שאני חושבת או מרגישה ולפעמים יוצא מזה שיר. אני חושבת שכל אחד יכול לכתוב על פי הרוח שלו. בך יש בך הרבה רוח ממה שהספקתי להכיר ולהבחין. אני זו שמרגישה כאן קטנה. בעונג רב אעזור לך במה שתרצי. אשמח מאוד לשוחח איתך טלפונית אם תרצי. השאירי לי הודעה בתיבת המסרים. את מקרינה אישיות תוססת חיים ומהרגע הראשון ראיתי זאת אצלך וזה מאוד מאוד מצא חן בעיניי. את מוזמנת ליצור קשר. ושוב אתן לך
אורנה

למעלה