סיכום מפגש - 16/10/2003

סיכום מפגש - 16/10/2003

המפגש אתמול היה במסגרת מפגש יום הולדת שנה לפורום הורים לאחר טיפולים נכחו במפגש כ 100 מבוגרים וכ 50 ילדים באופן טבעי, בשל היות המפגש מפגש של הורים, נכחו בעיקר הורים ופחות מכך הריוניות (רובן בהריון לילד שני) ומעט מטופלי פוריות שלהם עדיין אין ילדים המפגש היה אוהד מאוד כל מי שהגיע מזדהה עם המאבק ולכן קל לשכנע משוכנעים זוהרה האחרת ואסנת של שלומי זכו למתפקדים רבים רבים תרמו תרומה כספית ורכשו סרטי inciid - הקופה גדלה בכ 1800 שח ועומדת כעת על סכום של כ 2800 שח חלקנו חומר הסברה המתאר את המטה ומהות המאבק וכן קובץ FAQ - תשובות לשאלות נפוצות הגיעו אנשים מכל רחבי הארץ. מעבר לנוכחות רבה של איזור גוש דן הגיעו גם מהצפון, דרום, ירושלים (כולל מקיבוצים ומושבים שאת שמם שמעתי אתמול פעם ראשונה). המטה הגיע בנוכחות כמעט מלאה וכך ניתן היה לענות על שאלות וליצור קשר בלתי אמצעי אי אפשר ללא תודות (ואי אפשר תודות בלי להתנצל באם אחמיץ מישהם) למיכל @, מיכל של הדר, סוכריה על מקל, רוני של איתי, גנדלפ1 שעמלו על איתור המקום והפצת המידע לכל מי שחפץ להגיע לרחל5 על פועלה הרב והכנת הסיכות בסיוע עינת של רונן לרוני של איתי ואורית של איתי (אין קשר משפחתי) על הכנת חומר ההסברה לע' בעלה של מתמודדת10 על הכנת והפצת שאלון שתוצאותיו יוצגו בקרוב אבל כאמור מעלה - התודה העיקרית היא לכל מי שטרח ובא להפגין הזדהות במאבק
לאור ההרכב של המשתתפים, נראה לי נכון לארגן שני מפגשים ברוח דומה - אחד מטעם פורות פוריות ואחד מטעם פורום הריון לאחר טיפולים. אני פונה בזאת (ואפנה גם במסרים) למנהלות הפורומים הללו לארגן עימנו מפגשים כאלו.
טוב לכולם

גנדלפ1

New member
תודה גם לך ול...

שאר חברי המטה שהגיעו ל הוג ושלומית א' (שהיא בכלל לא מהפורום ואפילו לא מטופלת) שעזרו ומצאו מקומות חלופיים, שישמרו לפעמים הבאות. ולכל האחרים ששלחו לי מסרים - ומצטער אם לא הצלחתי לענות לכולם בזמן. וכמובן לכל מי שהגיע - כל הכבוד חג שמח גיא

נועם@בת

New member
אני השמנתי מנחת ../images/Emo8.gif

איזה כיף היה. חבל רק שאני לא מרגישה נוח לפנות לכל אחת ולשאול מי היא (איך לא חשבנו על מדבקות לחולצות?). ראיתי בגודל טבעי את הילדים שעד היום את רובם ראיתי רק בתמונות. הרי כמעט את כולם אני מכירה עוד מהשלב הזקיקי
. אז תודה לכל מי שבא/ה, אף פעם לא ראיתי כזה אוסף של ילדים יפים מחוץ למגזין
. תודה לכל מי שטרח וארגן, התקשר וקבע וביטל ועדכן... אם הייתם רואים את הרשימה שמיכל@ הכינה, הייתם מקבלים פיק ברכיים. לכל אלה שידם היתה מאחורי הארגון, גם על תורמתם למאבק... אבל הכי על זה שאפשרו לי להפגש עם כל כך הרבה אנשים שחשובים לי
. שבת שלום וחג שמח נועם

venus13

New member
תודה לכל מי שאירגן ומי שבא ../images/Emo42.gif

מקווה שמעבר לחוויה מישהו יתפכח שם למעלה ואני לא מתכוונת למי שיושב הכי למעלה יום טוב ונוס

למעלה