סיכום מפגש...

ט ל i ש

New member
סיכום מפגש...../images/Emo105.gif

טוב תקשיבו יוצאים לחופש ב-29.11 אם אני לא טועההההה המפגש יארח בזהב או באילון ויש כאלה שלא יכולים להגיע לאיילון(כמוני ואני חושבת שגם איתמר) ניצי הציע שהיא תוכל להסיע מישהי אני לא זוכרת את מי ואולי גם אתה דרור תוכל לנסוע עם מישהו. אז ככה אני מציעה ביום שלישי בשעה 12:00 תגיבו זה חשוב....

ט ל i ש

New member
ואם לא נעשה את תגיע?../images/Emo105.gif

כי אני אישית ממש רוצה שתבוא למפגש ואני בטוחה שגם האחרים רוציםםםםם אז אם לא תיהיה ברירה אז תעשו באיילון ואני לא יבוא

WickeDevil

New member
ממממ תשמעי.... ../images/Emo60.gif

אני שמח שאתם רוצים שאני אגיע אבל אני לא יכול להכריח אתכם לבוא לכאן כאילו לא נעים לי לעשות לכם את זה חוצמזה שתמיד יש סיכוי שאני לא אגיע ואם אתם תתקעו באיילון בגללי ואני לא אגיע? אם אני אגיד לך בבירור שמאה אחוז אני אבוא וזה אז סבבה

WickeDevil

New member
בעלך??????? בעלך????? ../images/Emo60.gif

נראה לי שאת צריכה לקרוא את החתימה שלך שוב!

אתה עדיין בעלי! ../images/Emo15.gif

חוץ מזה אתה אמרת שאני בוגדת בך! לא אני! אז החלטתי שזה איתוש... במילא אתה זה שהלחטת שאני בוגדת בך... זה בכלל לא נכון בכל מקרה...

וחוץ מזה...../images/Emo15.gif

אתה רשמת: "ולי יש את ניצי ואת יפעת ואת מעין מהצד לא צריך אותך!" אתה בוגד בי עם 3 ואני רק עם אחד (וגם זה לא נכון...)!!!

WickeDevil

New member
אבל... ../images/Emo60.gif

אני גבר- מותר לי דבר שני: רשמתי את זה אחרי החתימה שלך שכתבת שיש לך את איתמר מהצד ודבר שלישי: ננה בננה תמחקי את זה מיד אם את רוצה להמשיך להיות אשתי!

Adrienne

New member
אנשים, תקבעו, אין לי ממש לוח זמנים

כי אני תמיד קובע ומבטל אם דברים חדשים צצים... אם אני אוכל להגיע אני אבוא...

Adrienne

New member
לא נראה לי,

אבל תמיד יש דברים של הרגע האחרון... רוב הסיכויים הם שאני אגיע(אם זה יהיה בזהב...)

MolsBolsRules

New member
חחחח קרעתם אותי

LOLOLOL אבל דרורי שלא יצא ממך הרומן שלי ושךף שאלכס לא יכעס... אבל רגע בעצם לו מותר להיות אם גניפר אז גם לי מותר עוד גברים! LOLOLOL

למעלה