סיכום מפגש

אז ככה,

אני אסכם כבר מחר
אבל רק שתדעי! גילינו שיש בדיסק סנטר אטל *~* ויש להם אשכרה כזה דבר שמפריד וכתוב בו "אול טיים לואו" בכתב יפה כזה והם לא היו זרוקים באות A
ויש גם יומיאטסיקס
פחדתי לשאול אם יש להקות אחרות כי פשוט רציתי לצאת משם עם האלבום שלי

היה את אממ....

So Wrong Nothing Persona Unplugged Straight To DVD והיה להם רק 1 מכל אחד בחוץ ואז פתחו את המגירה והיה בערך 5 מכל אחד
וזה היה בערך... 80 לכל אחד
וגם צילמתי את זה
אני מעלה עודמעט לפייס את התמונות, אני אתייג את אטל ישראל

StayAwake

New member
אומייגאד!

טוב סיפרתי לאחותי ורמזתי לה (או יותר נכון, הודעתי לה) שתקנה לי אותם ביומולדת D: ואמרתי לה שזה בסביבות ה60
אופסי.. לא נורא
היא תתגבר! משכורת צבאית אחת והכל בסדר D:

2MayaN2

New member
והם שמו אותם באזור של המטאל ../images/Emo221.gif

ליד אבנג'ד

AdiA12

New member
היה כל כך כיף לראות את זה *~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל כך משמח DDDD:

2MayaN2

New member
היה כיף!D: ../images/Emo221.gif

קמתי מאוחר-ב 11 וחצי
למרות ששמתי לי שעון נודניק ל9! (כיביתי אותו ואני אפילו לא זוכרת
) ובמזל אחותי בדיוק נסעה לת"א וחנה בדיוק הייתה מחוברת במסן אז היא נתנה לי את הטלפון של קבב
(תודה חנה
) אח"כ פגשתי את כולן (כל מי שהייתה זאת אומרת) ,הסתובננו ועשינו מעגלי תמיכה והתנחלנו בכל מיני מקומות
וקניתי את STD
וגם שמתי עין כל שאר הדיסקים של אטל (ושל YMAS) בדיסק סנטר%$^$
וכמובן שהשמענו אטל באיי דיגיטל
וגם צילמנו אנשים לסרטוני מזל טוב לאלכס וריאן (ואני חייבת להגיד שזה יצא מצחיקXD), אבל קבב אמרה שהיא תצלם עוד
וזהו-היה כיף ואני מקווה שפעם הבאה יבואו כולן:] ודפנה-סורי על כל הבלאגן

dafnashz

New member
מה לא....תודה ענקית לך ולאחותך D:

הצלתן אותי מנסיעה נוראית של יותר משעה באוטובוס היה ממש כיף והכי כיף היה שראינו את הדיסקים של אטל בדיסק סנטר D: וקניתי את STD שעוד לא יצא לי לראות אותו :( פגשנו את פורום סימפל פלאן גם והייתה שם מישהי שמכרה פוסטרים והיו גם של אטל אבל הם היו מכוערים :\ ועשינו מעגל תמיכה עם כמה בנות מפורום סימפל פלאן וזה היה נחמד בהתחלה אבל אז זה התחיל להיות משעמם. והחולצה של נעה XDDD מלא אנשים בהו בחולצה הזו ואמרו לנו דברים עלייה. שצילמנו את הסרטון זה היה מצחיק, אני מקווה שייצא מזה משהו ונעה ושי שמו בidigital את dear maria ואז הם ברחו מהחנות ואנחנו אחריהן XDD זה היה משעשע. ובכלל לא הלכנו לגן המאיר לטרי דייס גרייס ואלי הצליחה לקנות את הדיסק האחרון שלהם בחנות זה משעשע זה כתוב על הדי וי די suitable only for persons of 15 years and over contains strong language and sex references ומעיין שוב תודה ^^ אה ובבקשה לא לתייג אותי בתמונות בפייסבוק כי הפייסבוק שלי דפוק וזה מחרפן אותו

2MayaN2

New member
בבקשה../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

חחחחחחח מה שכתוב על הDVD

StayAwake

New member
לשים אטל באידיגיטל ולברוח זה פשוט

התחביב הקטן של הפורום

2MayaN2

New member
בכלל לא היה אכפת להם ששמנו ../images/Emo221.gif

אבל ברחנו בכל זאתXDD