סיכום מפגש!

RainBird

New member
סיכום מפגש! איך היה? מה אכלתם, על מה קישקשתם- כאן. אני אכתוב אחרי שינה של לילה. ארדן

Elfon

New member
היה מהנה בהחלט... היה מאוד נחמד וכיף , נהנתי להכיר אותכם :) ומקווה שניפגש עוד.

Bastat

New member
../images/Emo140.gif היה לי מאוד נחמד להכיר את מי שהגיע ולראות את מי שלא ראיתי מלא זמן... פעם הבאה אצלי.... עם מדורה.....

mbinh

New member
מדוע לא? אני מאוד שמח לשמוע שיש אנשים שמוכנים לארח (ביחוד עם מדורה,מדורות הן חלק מכל טקס וחג אצלי בדת).

Swicca

New member
Well.. :) I must admit that it was much better then I expected. You guys are awsome. Was glad I actually came :p See you soon(hopefully).

RainBird

New member
חוויותי. זה מפגש הפורום הזה הראשון שהייתי בו (כולה השני שאי פעם בוצע). באתי עם אילן ברכבת וקישקשנו על וויקה ואירועים עדכניים בקהילה. עשיתי החלטה שגויה וקניתי לפני כן איטריות ברוטב טריאקי שהשאירו כתמים על החולצה- למזלי הבאתי אחת נוספת. כשהגענו- גילתי שיש חנות סינית עם הדפסים של אמנות מסורתית. מזכר לעצמי- לקנות שם. הייתי בתחילת המפגש, ועזבתי אותו כדי לפגוש... המממם... ידיד. אחרי שזה נסתיים, חזרתי ועזרתי לאנשים לקלל אנשים אחרים וכדומה. בסוף עליתי על האוטובוס האחרון של 12 בלילה לטבריה. בשלוש חזרתי. היה כיף בסכ"ה. היה נחמד לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים ולעשות חברים חדשים... זהו.

gwizard

New member
סיפורו של אדום טוב, באתי למפגש מוקדם ממה שציפיתי (לקח לי רק שעה להגיע מרעננה) ומייד איתרתי חבורת פריקים עם פנטאגרם על הצוואר (40%) כך שלא הייתה בעיה למצוא את מקום המפגש. סך הכל היה חביב, אך מסביב למדורה היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

mbinh

New member
שמחתי שבאתי זהו המפגש השני שהגעתי אליו(הראשון שהגעתי אליו היה מפגש של פורום פאגאניזם בישראל) (לקודם ניסיתי להגיע ואכן הצלחתי אבל לא מצאתי את הקבוצה כך שהניסיון לא באמת הצליח) פגשתי מספר אנשים שכבר פגשתי והיה מאוד נחמד לדבר איתם[וגם לשמוע שאתה מאוד מוזר וביחוד האמונות שלך(אלון)] פגשתי כמה אנשים חדשים ועם חלקם שוחחתי וכמובן נהנתי מאוד מהשיחות.הכרתי טיפה מעבר לצד האמונתי-דתי והצד המעשי-מאגי. חבל לי ולאחרים(אני משער) שלא הגיעו כל החברים. מסקנה לא להיפגש ב"סנטר" אלא אם ידיקו במיקום!

gwizard

New member
אני מוזר ? ובמיוחד האמונות שלי ? LOL כשזה בא ממך אז אני באמת לא יודע מה לחשוב ../images/Emo13.gif

mbinh

New member
כנראה לא כתבתי ברור כלל וכלל לא. התכוונתי שאתה חושב שהאמונות שלי מוזרות ושאני מוזר.

gwizard

New member
דווקא לא אני לא חושב שאתה מוזר, אני חושב שאתה ייחודי. בדיוק כמו כל השאר ../images/Emo13.gif לפעמים אפשר להבין דברים בצורה אחרת ממה שמתכוונים וזה מתבטא במיוחד כאשר אתה קורא את זה מבלי לראות את בן שיחך, לדוגמה בפורום. זו הסיבה שאני אוהב מפגשים, אז אפשר לפגוש את האדם ולקבל הבהרות והתרשמות אמיתית ובכך למנוע מריבות או מלחמות אגו.

Raidho

New member
Well, when somebody tells you that you're special it means that one thinks you're just like everybody else. Whe the person says that you are wierd - well that's a compliment... וואללה, מלחמות אגו זה באמת משהו שיש כאן יותר מדיי...

mbinh

New member
לא נפגעתי ובטח שלא רוצה לפגוע זו בכלל לא מלחמה אני רק מציין חלק מהמפגש. אני יכל להבין את זה שיש יחוד ומוזרות באמונותי כי אני ממציא את רובן.

T i a

New member
היה נחמד היה ממש נחמד לראות את כולכם רק ציפיתי ליותר אנשים במיוחד שזה היה אירוע של שני הפורומים. היו אחלה לשיחות ואכלנו סנדוויצ'ים. שמחתי לפגוש את האנשים שלא הכרתי קודם ושהגיעו "צופי הפורום" בנוסף ל"כותבי הפורום". הערה להבא: מקום יותר נחמד. היה די צפוף ואני אישית לא הרגשתי בנוח במקום הספציפי ההוא ובטח שאני מתנגדת על ישיבה על רצפה אבנית.

חוויות החוויות שלי התחילו עוד ברכבת, כשפגשתי את ארדן ואת ארוחת הצהריים שלו, ואח"כ כשהוא בטח הפחיד למוות את נהג המונית שלקחנו מהרכבת לסנטר. היה נחמד לראות פרצופים מוכרים וגם כמה חדשים ולהכיר עוד כמה מהאנשים שמאחורי הכינויים וההודעות בפורומים.

ljs

New member
../images/Emo6.gif זימנת דרקון לתוך המונית? ../images/Emo190.gif

RainBird

New member
לזמן דרקון נקודה- זה התאבדות. אבל גם אם הייתי מזמין אחד- אתה חושב שנהג המונית היה רואה משהו? צריך כמות עצומה של אנרגיה כדי ליצור התממשות, אפילו אתרית של דבר אסטרלי במישור הפיסי- משהו שאני לא אוציא בטח ובטח על הפחדה של נהג. מספיק לקשקש על מאגיה.

למעלה