סיכום מפגש

magicgirl1983

New member
סיכום מפגש

חזרתי הביתה רק ב-11 אבל היה שווה את זה. מי היה? גאטו נגרו+חברה אפרוח יבוא לך מלח השמים פריזמן הרמינה1 MAZEE ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד...אני קצת עייפה אז תסלחו לי. לדעתי המפגש היה מאוד כייפי ומרתק, המפגש איפשר (לדעתי) לשוחח על דברים בצורה זורמת יותר על נושא הפורום...אני היחידה שהביאה את תמונות החתולים שלה (ייקית שכמותי). ואני מקווה ששאר הבנות ושני הגברברים שבאו נהנו מהמפגש. אני חייבת לציין שכשהתחלתי להתקרב לתל אביב התחלתי לקבל רגליים קרות וכמעט שלא באתי. אבל מכיוון שאני הייתי המארגנת אופצייה כזו לא היתה מתקבלת על הדעת. מצאנו לנו אחלה של פינה שקטה שאולי נאמץ למפגשים הבאים ולכן לא ארשום את מיקומה המדוייק. היתה מישהי שהתקשרה אליי והדבר היחידי ששמעתי זה צעקות של ילדים. מה שבטוח אותה אחת לא באה למפגש. במידה ותרצו שאארגן עוד מפגש נא להודיע לי...המפגש הבא צריך להיות לפחות בעוד חודשיים שלושה ככה... מה שיאפשר לאחרים שלא באו אולי לתת לי אינפורמציה לגבי הגעה.. ומי שרוצה להעיר או להאיר על המפגש מוזמנת...

magicgirl1983

New member
לא ממש

לי זה לא היה...זה היה מעניין אני חייבת לציין. חלק מהאנשים התאימו מאוד ל"כינויים" שלהם באינטרנט. כמו אפרוח- שהיא בלונדינית ואין מה לעשות אפרוח הוא תמיד צהוב... ואני מתה לקבל איזה פידבק חוצ- ממה שקיבלתי באותו הרגע. (אין מה לעשות אני צומי מאוד). אני רוצה גם את הפידבק כדי שאחרים שלא היו מתוך חשש או מתוך אי יכולת שיראו שבעצם שהמפגש לא היה נורא ולדעתי הוא היה ממש כייפי. למעשה הופתעתי עד כמה השיחה רצה שם. והיא ממש התחילה מרגע שבפגשתי ב"יבוא לך". קצת היה לי מוזר שאני הייתי שם הכי צעירה אבל מה הייתם עושים בלעדיי?!? הא?? ואני רק מקווה שאנשים שלא היו יבואו למפגש הבא...שכנראה גם אותו אני אתכנן..השאלה האם מישהו יכול לקחת על עצמו לארגן מפגש חוץ ממני.

efroch99

New member
בלונדינית?../images/Emo68.gif

לא ממש...
... רק קצת פסים....
לגבי המפגש - היה מאוד טוב. מצד אחד הצטערתי שכמה לא באו, אבל מצד שני, המספר היה גבולי מבחינת היכולת לקיים דיון "אחד" שכולם משתתפים בו, אז זה היה טוב. אם היינו יותר אז הדיון היה מתפצל לכמה קבוצות וזה חבל, כי רציתי לשמוע מה יש לכולם להגיד. זה מפתיע, המעבר מפורום למפגש אמיתי (זאת פעם ראשונה שאני משתתפת במפגש כזה אז אין לי ניסיון בזה). מצד אחד חשבתי שאני "מכירה" את כל המשתתפות, אבל למעשה במפגש כזה מכירים את כולם מההתחלה... וכל הפרטים מתוך הכרטיס האישי פתאום קורמים עור וגידים. שמחתי להכיר את האנשים ולא התאכזבתי - לא מהאנשים ולא מהמפגש (זה בשביל אלה שאולי מפחדים להגיע למפגש פורום). אומנם, דיברנו על דברים שהם בדיוק ברוח הפורום, אבל זה אחרת בדיבור בקבוצה. אפשר להפנות שאלות ישירות, ואני הרגשתי שאנשים מדברים מהלב ולא סתם מדברים כדי לעשות רושם על אחרים. תודה ל magicgirl על היוזמה והארגון
- את מאוד מצחיקה (ההומור שלך כנראה עובר יותר טוב בע"פ מאשר בכתב !
), וגם זכינו לראות את התמונות של החתולים המדהימים שלך, שכל אחד יותר דוגמן מהשני.

magicgirl1983

New member
אני מצנזרת את ההומור שלי

פה בפורום...אני לפעמים ממש מוחקת דברים לפני שאני שולחת אותם. אני יודעת פשןט שיש אנשים שלא יקלטו את הציניות והבדיחות שלי במלים כתובות. ואכן אני חושבת שהדיבור על נושא הפורום הוא הרבה יותר אישי ויותר מעמיק כאשר זה במפגש. זה משהו שבהחלט הייתי רוצה לשחזר

תודה magic על ארגון המפגש ../images/Emo39.gif

המפגש עבורי ואני חושב שגם לשאר, היה חוויה נעימה. המקום שבו בחרנו לשבת הוכח כמוצלח והרגשתי טוב עם החברות והחבר הנוסף שהיו. אשמח במפגש הבא לראות פנים נוספות.

prizman

New member
כזקן הפורום, כמדומני,

מבחינת גיל ולא ותק, ממש נהניתי. כמובן שלא קישרתי בין כינויים לפנים ואכן אפרוח נראית צהבהבה כאפרוח, ושלא במפתיע כולן/ם היו כיפיים ודעתניים. עוד אציין שלמעט במפגשי פורום מקצועי אחד, שלא במקצועי, לא השתתפתי עד היום במפגשי פורומים אחרים בהם אני חבר. אני שמח שבאתי למפגש הזה למרות שנאלצתי לעזוב באמצע ופגשתי את האנשים. אשמח למפגש הבא. אנקדוטה אחת לסיום. במקום אליו הלכתי היה זוג לו נולד תינוק לפני 3 חודשים. הזמינו אותנו אליהם כדי לראות את העולל וזוגתי שאלה "אולי תבוא איתי לס' כדי לראות את התינוק?" בשיא התמימות עניתי " מדוע את צריכה אותי בשביל זה?" רק הצחוק סביב השולחן הבהיר לי שזו לא התשובה הנכונה. לילה טוב.

XUXA141

New member
מה שמצחיק אותי בקטעים כאלה..

מראים לך תינוק וכולם אומרים "נכון שהוא דומה לאבא? בול אבא" ואתה חושב - איפה הדמיון? זה תינוק, אבא הוא גבר בן שלושים, איפה לעזאזל הדמיון? הדמיו היחידי שתמיד מצאתי בתינוקות הוא הדמיון לתינוקות אחרים.

המון תודה לmagicgirl1983 על המפגש

אין כמוך! אני שמחה מאד שהתעקשת לקיים את המפגש הזה - חוץ מלבוא אלינו הביתה ולגרור אותנו אחד אחד עשית הכל... אכן, היה קשה להביא חבורה של ציניקניות מסוגרות כמונו (גם הגברים נכללים בהגדרה הזו
) להפגש לראשונה לאחר חודשים של שיחות תחת מסווה הוירטואליות החמימה. אבל הצלחת לעשות זאת, וכל הכבוד לך. שמחתי מאד לבוא למפגש כי כבר הרבה זמן חיכיתי שיהיה אחד. אמנם לא היו לי הזמן והכוח לארגן אחד, אבל מרגע שהכרזת על מפגש עשיתי מאמצים להגיע בכל מחיר (והצלחתי לדחוס את זה איכשהו לתוך הלו"ז העמוס לעייפה שלי). היה נחמד לראות את הפנים שמאחורי הניקים, והשיחה קלחה לכל מיני כיוונים. אני כבר מחכה בקוצר רוח למפגש הבא (אני הצעתי להפוך את זה למשהו קבוע - אחת לחודש, אבל magicgirl סירבה בתוקף...). היה לי רק קצת חבל שמנהלות הפורום לא הגיעו למפגש. מאד רציתי להודות להן אישית על הקמת וניהול הפורום הזה. כבר עשיתי את זה כמה פעמים בעבר, אבל תמיד אפשר שוב, אז: תודה קרניתי וגרטרוד, על שהקמתן את הפורום הזה ועל הניהול השוטף שלו - הפורום הזה שינה את חיי (וזו לא ציניות!). אז
אחרון לmagicgirl ועוד
משותף לקרניתי וגרטרוד. מקווה להפגש בקרוב.

karnity

New member
../images/Emo9.gif תודה ..

הצטערתי מאד שלא התאפשר לי להגיע, אבל אני נמצאת בת"א רק בימי שני בערב - בשאר ימות השבוע אני מחויבת לעיסוקיי האחרים. בכל מקרה, יהיו עוד מפגשים (אייקון מחזיק אצבעות).. תודה לקווין על הכל!!

MazeE

New member
חייבת להגיד

שבאמת היה מוצלח. תודה לכ מי שנתן יד להצלחת המפגש, ובאמת היה מאוד נחמד להכיר את כל מי שהגיע, אתם נהדרים. מקווה שבפעם הבאה יבואו קצת יותר, אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה מעשיר ומרגש (ריגש אותי בכל אופן).

גם החברה שלי מוסרת לך תודה

אם כי היא מעדיפה שלא "להיחשף" עדיין פה בפורום.

למעלה