סיכום מפגש!!!!

סיכום מפגש!!!!

מחר, ב 16:00 בפארק לאומי רמת גן - כולם יודעים איך להגיע? ניפגש כולנו ונביא: חטיפים - אני מביאה עידית- שתייה קרה עם כוסות כל מי שחושב על עוד דברים, עלו פה בורקסים וכד', מוזמן להביא. התפקדות אחרונה? אורית- 3 אנשים

Adoushi

New member
אני רואה

שהרבה אנשים מבטלים ברגע האחרון. האם יש לחשוב על דחייה או להמשיך בכל זאת?

לא, אנחנו ממשיכים!!!!!

לעולם לא נמצא רגע מתאים לכולם!!!!, אשמח לדעת בכל זאת מי מגיע? היאב עידית אורית אילנה מי עוד?

Adoushi

New member
אורית

אני לא נגד אבל חשבתי שמפגש לא מתארגן לו בקלות וחשבתי שאולי אם נדחה יהיו יותר אנשים, במיוחד חדשים או בהריון שיתעודדו. מה אומרים האחרים? מי עוד בא?

tvrui10

New member
זאת פוף ../images/Emo9.gif

אני פשוט אצל ההורים שלי, אז הניק שונה.

hanash

New member
אנחנו גם מגיעים (לא נסענו לחיפה)

פארק לאומי...איפה בדיוק בפארק ..אנא הסבירו לאנשי הפריפריה

מה שתגידו...

איזה כיף שלא נסעתם לחיפה!!!! פארק לאומי זהו פארק שנמצא ליד הספארי ברמת גן- אלוף דוד נדמה לי קוראים לרחוב שחוצה אותו.. בתחילת הפארק יש בית קפה כזה חמוד בצד ימין (מקווה שלא שינו את הכניסה) ניפגש שם, אם אתם צריכים את הטלפון שלי להגעות ולהתברברויות בדרך, אשמח לשלוח במסר. נראה אותכם שם!!!!!

קוראת לאלו שלא התפקדו עדיין!!!!

רחליקה???? גווניבר???? חופית ומשה שוורץ???? שחר חכמון???? אילנה???? (אלו השמות שנותרו לי בדף הקשר הישן. מי שלא ציינתי ומתכוון להגיע למפגש, אשמח לקבל במסר את הטלפון שלו בכדי שנוכל לאתר ולמצוא האחד את השני!!!

מיכל, מה שלומך היום?

אורית ואני ניסינו להתקשר ביום שישי. זה היה די מוזר כי לכל אחת מאיתנו היה מספר נייד שונה ושניהם היו לא זמינים. בשני בכלל היתה מויקה וקולות בג'יבריש
מה שלומך? ב26 לאוגוסט אנחנו עושים בירושלים (בחוץ) יומולדת לאושרי וכל כך נשמח לראותכם.... עוד נדבר. שילחי לי בבקשה טלפונים שוב? נשיקות

למעלה