סיכום מפגש!

סיכום מפגש!

יאיי, אני מסכם מפגש! לא אודי! הו, ממש נהנתי. כן ירבו. לשם שינוי אנשים ממש דיברו איתי [או שלשם שינוי אני דיברתי קצת P:] ומסתבר שיש פה אחלה אנשים. בכל מקרה, פגשתי אנשים חביבים שאוהבים HDM, היה שווה את ה10 דקות נסיעה... ...חבל שלא היו פרסים. [ולמי שמעוניין, המסן שלי- [email protected], שימו לב לתחכום] כאן תם פוסט התלהבות, כי גם לי מגיע מדי פעם להתלהב. [בעע, התלהבות זה מפחיד]

נטעש

New member
נורא חבל שההורים שלי לא הרשו =[

כל כך רציתי להיות במפגש...

Fairywitch

New member
בסוף הייתי בבית עם מיגרנה../images/Emo7.gif

אפילו לעבודה לא הלכתי. דורשים חיבוקי צומי
איך היה? אודי קילל אותי הרבה על זה שאני לא נמצאת?

חיבוק צומי ../images/Emo24.gif

לא שמעתי את אודי מקלל יותר מדי, אז אני מניח שהכל יהיה בסדר אם תגיעי למפגש הבא [ואז גם אני אוכל לפגוש אותך
]

נהניתי :)

הגעתי חולה, חזרתי עוד יותר חולה, ועכשיו דומני שאני מפתחת דלקת ריאות. אבל זה היה שווה את זה
(ואני לא רוצה להתחיל לדמיין איזה לינץ' היו אודי, רועי ואור עושים עליי אם אפילו הייתי חושבת שלא להגיע). היה ממש כיף לראות את כולכם, ואני מקווה שלמפגשים הבאים יגיעו יותר אנשים (יעזור גם אם ידעו עליהם קצת יותר משבוע מראש, אודי)
המסנג'ר שלי, למי שרוצה- [email protected] (אפילו לא מילה. מילה אני לא רוצה לשמוע על זה!) חיבוקים לכל אלה שלא הגיעו מסיבות כאלו ואחרות. נראה אתכם במפגשים הבאים!

JustRain

New member
מלה. מלה.

סתם. אתם וודאי לא מזהים אותי, אני מגיעה לכאן לעיתים רחוקות ולפיכך ובאופן טבעי לא הייתי במפגש, אבל הנה המסנג'ר שלי - תזכירו לי להגיע לפורום מדי פעם, אוקיי? [email protected] אני אולי מגיעה לעיתים רחוקות, אבל סימניה וחולצה ממיתופיה יש לי

האבק

New member
אני חושב שאני מכיר אותך

שלחת לי כמה אימיילים, לא? אני מזהה לפי הכתובת
בכל מקרה - בכנס הקרוב יהיו סימניות חדשות ועוד הפתעות

JustRain

New member
*אתה* שלחת לי

הגבתי באיזו ביקורת על חומריו, ושלחת לי אי-מייל עם הזמנה לקהילה... וכבר הייתי חברה בה - הקהילה הישנה זו היתה :)

האבק

New member
סיכום מפגש ../images/Emo140.gif

בוא נראה... בעקרון המפגש היה אמור להתחיל בחמש, אבל כרגיל הגעתי באיחור אופנתי של חצי שעה (לא כ-ז-ה נורא לעומת איחורים אחרים
). הגעתי לעזריאלי ופגשתי את נתנאלה וסהר, שהשאירו את רועי בחוץ לבד עם הציוד
הכרחתי אותן לבוא איתי החוצה ופגשנו את רועי. מעט אחר כך הגיע אור עם התלבושת שלו של לורד עזריאל ואז גם יעל זיו ביחד עם נצר (הנציג שדואג לאינטרסים של קהילת טולקין וניצב נפלא
). מעט אחרי הגיעה רותם (סנדרין) ואחריה גם בן אש ועוד יב'ניק אחד בשם ליאור
אחר כך הגיעה עוד יעל (yokio) עם בת דודה בשם.. אה? יערה? ו.. זהו? או ששכחתי מישהו? בכל מקרה, התחלנו להכין את האמפי בגג של עזריאלי. היה כתוב שם "מרכז עזריאלי" ותלינו בלון לבן על ה"י" כדי שזה יהיה מרכז עזריאל כמו שצריך להיות בסרט, ניקינו קצת ואז רועי התחיל להסביר לנו מה אנחנו צריכים לעשות בתור ניצבים. זה היה מאד קשה ומסובך - תלכו ברקע ותדברו בשקט ולא להיתקע בשחקנים הראשיים!! בפעם הראשונה רוב האנשים דיברו די חזק ורותם נכנס בסהר בעוצמה.. אוקי אבל לא נורא! עשיתי את אותה סצנה איזה 100 פעם ואנשים כבר התחילו לעשות שטויות (או שזה היה רק אני?
). תלינו ברקע שלט של HDM כפרסומת סמויה (אתם לא תאמינו כמה כאלה הכנסנו בסרט
) ובתור ניצב כל פעם הגעתי לפוסטר והתפעלתי מיופיו! אחרי שסיימנו עם הסרט שתינו ואכלנו קצת (או - שתיתי ואכלתי קצת) התחלנו במשחק פורום כיפי שבו כל אחד צריך לפענח מה שם הדמות המודבקת לו על המצח בשאלות כן ולא. רועי קיבל את הדמויות הכי קשות ומשום מה פתר אותן תוך שלוש שאלות. אני הייתי אמא קוסטה
אחרי שכולם התפזרו לקחנו את בלון ההליום הלבן, כתבנו עליו ברכה ל"סמכות" (בצירוף הכתובת של HDM כמובן) ושילחנו את זה בתוך עזריאלי. מעניין אם מישהו מצא את זה
זה פחות או יותר מה שאני זוכר מהמפגש. היה לי נורא כיף לפגוש את כולם (גם את החדשים וגם את הישנים). למרות שהיינו מעט אנשים (בערך 12) היה לי כיף מאד וכל מי שהגיע היה בן אדם נחמד. איכות, לא כמות!
אם למישהו יש מה להוסיף - תעשו את זה! ויעל זיו - תעלי תמונות!!

netser1

New member
היה כיף

הסיבה הרשמית לבואי היתה שמירה על אינטרסים בין-ארגוניים כלל-מערכתיים של קהילת טולקין. הסיבה האמיתית היתה שעזריאלי נמצא בדרך מהאונ' הביתה, אז הרשיתי לעצמי לעצור להגיד שלום. כמובן שלא תכננתי שתכלאו אותי על הגג של הקניון כדי שאשתתף כניצב בסרט, אבל... נוטוף. נתראה שוב אחרי שאקרא את הספרים... או בכנס עולמות, מה שיבוא קודם. (על מי אני עובד? נתראה בכנס עולמות
) נצר

yael ziv

New member
היה כיף מאוד!

אמנם הנסיעה הייתה קצת מעצבת, אבל בהחלט היה שווה את זה! נהניתי מאוד לפגוש אנשים חדשים (ולא חדשים). אני אתחיל להעלות תמונות, נראה כמה תפוז יתן לי...

yael ziv

New member
תמונות!

מימין לשמאל: בן, בת דודה של יעל, יעל (yokio), אודי

yael ziv

New member
תפוז לא נותן לי יותר

להעלות תמונות
אני אנסה להמשיך אחר כך

למעלה