סיכום מפגש ../images/Emo140.gif
בוא נראה... בעקרון המפגש היה אמור להתחיל בחמש, אבל כרגיל הגעתי באיחור אופנתי של חצי שעה (לא כ-ז-ה נורא לעומת איחורים אחרים
). הגעתי לעזריאלי ופגשתי את נתנאלה וסהר, שהשאירו את רועי בחוץ לבד עם הציוד
הכרחתי אותן לבוא איתי החוצה ופגשנו את רועי. מעט אחר כך הגיע אור עם התלבושת שלו של לורד עזריאל ואז גם יעל זיו ביחד עם נצר (הנציג שדואג לאינטרסים של קהילת טולקין וניצב נפלא
). מעט אחרי הגיעה רותם (סנדרין) ואחריה גם בן אש ועוד יב'ניק אחד בשם ליאור
אחר כך הגיעה עוד יעל (yokio) עם בת דודה בשם.. אה? יערה? ו.. זהו? או ששכחתי מישהו? בכל מקרה, התחלנו להכין את האמפי בגג של עזריאלי. היה כתוב שם "מרכז עזריאלי" ותלינו בלון לבן על ה"י" כדי שזה יהיה מרכז עזריאל כמו שצריך להיות בסרט, ניקינו קצת ואז רועי התחיל להסביר לנו מה אנחנו צריכים לעשות בתור ניצבים. זה היה מאד קשה ומסובך - תלכו ברקע ותדברו בשקט ולא להיתקע בשחקנים הראשיים!! בפעם הראשונה רוב האנשים דיברו די חזק ורותם נכנס בסהר בעוצמה.. אוקי אבל לא נורא! עשיתי את אותה סצנה איזה 100 פעם ואנשים כבר התחילו לעשות שטויות (או שזה היה רק אני?
). תלינו ברקע שלט של HDM כפרסומת סמויה (אתם לא תאמינו כמה כאלה הכנסנו בסרט
) ובתור ניצב כל פעם הגעתי לפוסטר והתפעלתי מיופיו! אחרי שסיימנו עם הסרט שתינו ואכלנו קצת (או - שתיתי ואכלתי קצת) התחלנו במשחק פורום כיפי שבו כל אחד צריך לפענח מה שם הדמות המודבקת לו על המצח בשאלות כן ולא. רועי קיבל את הדמויות הכי קשות ומשום מה פתר אותן תוך שלוש שאלות. אני הייתי אמא קוסטה
אחרי שכולם התפזרו לקחנו את בלון ההליום הלבן, כתבנו עליו ברכה ל"סמכות" (בצירוף הכתובת של HDM כמובן) ושילחנו את זה בתוך עזריאלי. מעניין אם מישהו מצא את זה
זה פחות או יותר מה שאני זוכר מהמפגש. היה לי נורא כיף לפגוש את כולם (גם את החדשים וגם את הישנים). למרות שהיינו מעט אנשים (בערך 12) היה לי כיף מאד וכל מי שהגיע היה בן אדם נחמד. איכות, לא כמות!
אם למישהו יש מה להוסיף - תעשו את זה! ויעל זיו - תעלי תמונות!!