סיכום משחק הנבחרות הראשון!!

oren987

New member
סיכום משחק הנבחרות הראשון!!../images/Emo47.gif

אז זהו, נגמרה הפעם הראשונה של משחק הנבחרות שלנו!! היה קשה, אני מודה - ולעיתים קרובות מאוד, גם היה מותח עד דמעות!!! (טוב, אולי אני נסחף קצת). ברצוני להודות לכולכם על ההשתתפות, ואני שמח על כמות הנרשמים הרבה, למשחק הנבחרות 2 שיתחיל החל משבוע הבא!! השרשרת הבאה תסכם את ההתמודדות הראשונה!!!

oren987

New member
הזוכה הגדול...אלון222!!!!!!!../images/Emo47.gif

ובמקום הראשון בתחרות הנבחרות 1 שלנו - יש לנו את אלון222!!! ברכות ומזל טוב לרגל הזכייה במשחק!! אני רוצה לציין - כי נבחרתך גברה על כל שאר הנבחרות, ולכן אתה זוכה להציג את שמך בפורום, בצבע כחול בולט!!! (את הפרס עליך לסדר עם רפי במסרים האישיים!! - בהצלחה!!). הנתונים הסטטיסטיים של אלון: אלון222 - סה"כ - 70 נקודות במשחק!!!!! הנבחרת של אלון: סרנה ווילאמס דניאלה הנטוצ´ובה אנה סמאשנובה דאג´ה באדנובה פאולה סוארז אלון זכה בטורנירים הבאים עם נבחרתו: טורניר ברלין 2002 (גרמניה). טורניר מדריד 2002 (ספרד). (ביחד איתי - אורן). הרולאן גארוס 2002- גראנד סלאם (צרפת). (ביחד איתי - אורן). טורניר ווימבלדון 2002 - גראנד סלאם (בריטניה). טורניר פאלרמו 2002 (איטליה). (ביחד איתי - אורן). כל הכבוד לאלון222, ומזל טוב על הזכייה!!!

oren987

New member
במקום השני....... הילי377!!!!!../images/Emo47.gif

ובמקום השני של משחק הנבחרות שלנו - הילי 377!!! ברכות ומזל טוב על כך שנבחרתך סיימה במקום השני!! הנתונים הסטטיסיטיים של הילי: הילי377 - סה"כ - 63 נקודות במשחק!!!! הנבחרת של הילי: ג´ניפר קפריאטי. דניאלה הנטוצ´ובה. אנסטסיה מיסקינה. אנה סמאשנובה. ניקול פראט. הילי זכתה בטורנירים הבאים עם נבחרתה: טורניר המאסטרס ברומא 2002 (איטליה). טורניר בירמינגהם 2002 (בריטניה).(ביחד עם יאיר - i love jelena dokic). טורניר איסטבורן 2002 (בריטניה). כל הכבוד להילי!!!

oren987

New member
במקום השלישי.......אורן987!!!!../images/Emo47.gif

אני זכיתי במקום השלישי במשחק הנבחרות שלנו!! להלן הנתונים הסטטיסטיים שלי: אורן987 - סה"כ - 61 נקודות!!! הנבחרת שלי: ונוס ווילאמס. סילביה פארינה אליה. אן קרמר. אנה סמאשנובה. פאולה סוארז. אני זכיתי בטורנירים הבאים עם נבחרתי: טורניר שטרסבורג 2002 (צרפת). טורניר מדריד 2002 (ספרד). (ביחד עם אלון). הרולאן גארוס 2002- גראנד סלאם (צרפת). (ביחד עם אלון). טורניר פאלרמו 2002 (איטליה). (ביחד עם אלון). יפה לא?

oren987

New member
מקום 4-5 זכו..... יאיר ואייל!!../images/Emo47.gif

במקום הרביעי זכה יאיר (i love jelena dokic). כל הכבוד יאיר!! להלן הנתונים הסטטיסיטיים של יאיר: i love jelena dokic - סה"כ - 60 נקודות!!!!!!!! הנבחרת של יאיר: יילנה דוקיץ. יילנה דמנטייבה. אן קרמר. אנה סמאשנובה. קונצ´יטה מרטינז. יאיר זכה עם נבחרתו בטורנירים הבאים: טורניר בירמינגהם 2002 (בריטניה).(ביחד עם הילי377). טורניר סחרטנבוס 2002 (הולנד).(ביחד עם שחר2). המשך כך... במקום החמישי זכה eyalelta!!!! כל הכבוד אייל!! הנתונים הסטטיסטיים של אייל: eyalelta - סה"כ - 47 נקודות!!!!! נבחרתו של אייל: ונוס ווילאמס. סנדרין טסטוד. אן קרמר. אנה סמאשנובה. עמנואל גגליראדי. אייל לא זכה עם נבחרתו באף טורניר!! בהצלחה בהמשך...

oren987

New member
המשך שאר המיקומים......!!!!!!!../images/Emo47.gif

במקום השישי - אדר מורג אדר מורג - סה"כ - 46 נקודות!!!!! נבחרתו של אדר: ונוס ווילאמס. דניאלה הנטוצ´ובה. טטיאנה פאנובה. אנה סמאשנובה. עמנואל גגליראדי. אדר לא זכה עם נבחרתו באף טורניר!! במקום השביעי - sher2 sher2 - סה"כ - 41 נקודות!!!!! נבחרתו של שחר: ונוס ווילאמס. יילנה דמנטייבה. ברברה שט. נטליה דסי. עמנואל גגליראדי. שחר זכה בטורניר הבא: טורניר סחרטנבוס 2002 (הולנד).(ביחד עם יאיר). מקום שמיני - רפי2002. רפי2002 - סה"כ - 29 נקודות!!! נבחרתו של רפי: מרטינה הינגיס. פטי שניידר. טטיאנה פאנובה. אנה סמאשנובה. עמנואל גגליראדי. רפי זכה בטורניר הבא: טורניר וינה 2002 (אוסטריה). מקום תשיעי ואחרון - תמרה77. תמרה77 - סה"כ - 27 נקודות!!!! נבחרתה של תמרה: קים קלייסטרס. ארנצ´ה סאנצ´ז-ויקאריו. אלכסנדה סטיבנסון. אווה מאיולי. עמנואל גגליראדי. תמרה זכתה בטורניר הבא: טורניר בריסל 2002 (בלגיה). בהצלחה בהמשך...

oren987

New member
אני מקווה שנהנתם - תודה לכולם!../images/Emo47.gif

על ההשתתפות, על הפירגון ועל הרוח הספורטיבית!!!

oren987

New member
פרטים על המשחק בשבוע הבא!../images/Emo47.gif

ינתנו בהמשך השבוע!! המשיכו לשלוח את נבחרותכם למי שטרם שלך ורוצה להשתתף!!! בהצלחה לכולם...

Adar Morag

New member
אולי בכל זאת תשונה שיטת הניקוד?

גראנד סלאמס יותר נקודות שלבים גבוהים של טורנירים יותר נקודות זכיה בטורנירים בונוסים זכיה בגראנד סלאמס גם בונוסים

Adar Morag

New member
יש!

אני היחידי שלא זכיתי באף טורניר. לרגע חשבתי שאני שווה משהו בהימורים. אוף, איזו הקלה. בהצלחה לכל המשתתפים בטורניר הקרוב והכי חשוב זה ההשתתפות ולא הנצחון (לא בגלל שהפרס מאפן אלא כי אני באמת מאמין בזה).

oren987

New member
רשימת הזוכים בכל טורניר...../images/Emo47.gif

הזוכים בטורנירים שהתקיימו עד עכשיו: טורניר ברלין 2002 (גרמניה) - הזוכה: אלון 222. טורניר המאסטרס ברומא 2002 (איטליה) - הזוכה: הילי 377. טורניר שטרסבורג 2002 (צרפת) - הזוכה: אורן 987. טורניר מדריד 2002 (ספרד) - הזוכה: אורן 987 + אלון 222. הרולאן גארוס 2002- גראנד סלאם (צרפת) - הזוכה: אורן 987 + אלון 222. טורניר בירמינגהם 2002 (בריטניה) - הזוכה: i love jelena dokic (יאיר) + הילי 377. טורניר וינה 2002 (אוסטריה) - הזוכה: רפי 2002. טורניר איסטבורן 2002 (בריטניה) - הזוכה: הילי 377. טורניר סחרטנבוס 2002 (הולנד) - הזוכה: i love jelena dokic (יאיר) + שחר 2. טורניר ווימבלדון 2002 - גראנד סלאם (בריטניה) - הזוכה: אלון 222. טורניר בריסל 2002 (בלגיה) - הזוכה: תמרה77. טורניר פאלרמו 2002 (איטליה) - הזוכה: אלון 222 + אורן 987

למעלה