סיכום סופשבוע

שלי פאר

New member
סיכום סופשבוע

למה אף אחד לא שם!? שיר השבוע של דודו - לא היה שיר השבוע לא של דודו - מירי מסיקה-שלום לאמונות (חרשתי עליו כל כך), עידן יניב- נדמה שישוב השיר המאוס של השבוע - לא היה מה קניתם השבוע? נס קפה, חלב, אוכל לאנשים מסויימים מהכסף שלהם.. בילוי השבוע - מממ בן!? סרט- נו אקזיט חלא א ספר- אבא ארוך רגליים (הסוף שלו לא משהו) סדרה- ים של סודות תוכנית- אין עיתון השבוע -סגנון משהו שעשה את השבוע - בן, הצעות נישואים למיניהם, מיתר חזרה הביתה, השיר של מירי מסיקה.. כל מיני משהו שהרס את השבוע - סנא, 250 ימים לסיום, אויש, אמא חזרה הביתה ועוד כמה קטנים כאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אויש, ואולי בן..

שלי פאר

New member
חח שכחתי לשים את השאלות בנפרד

קחו..חח שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

Or f

New member
סיכום

שיר השבוע של דודו - אני רץ שיר השבוע לא של דודו - המתוקות האחרונות שבוע שני .. ואולי - עברי לידר.. השיר המאוס של השבוע - לא כל כך יצא לי לשמוע מה קניתם השבוע? - כלום בילוי השבוע - יום הולדת של חברים שלי סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ל א יצא לי משהו שעשה את השבוע - שנגמר חנוכה אין יותר לעבוד כל יום מהבוקר עד הלילה עם הילדים המעצבנים!!!! והימי הולדת משהו שהרס את השבוע - עבודה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיהיה סבבה

Or f

New member
וואו זה נדיר

אני היחידי שלא יודע לשרשר.. והפעם אני היחידי ששירשרתי.. גאווה

שוב לא אחזור לשם.

שיר השבוע של דודו -
שיר השבוע לא של דודו - כרגע, קרן פלס. מההופעה בצוותא. עכשיו בגלגל"צ / גל"צ. השיר המאוס של השבוע - אין. מה קניתם השבוע? כלום. בילוי השבוע - אין. סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - אין. משהו שעשה את השבוע - כלום. אה, חוץ מלשמוע שארתור שר עם הדורבנים :]] משהו שהרס את השבוע - הכל, בערך. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיגמר. זהו
שבוע טוב
.

nuna19

New member
אני!

שיר השבוע של דודו-כי ככה זה שיר השבוע לא של דודו-הלא נודע-דני סנדרסון השיר המאוס של השבוע-אין מה קניתם השבוע-כלום. אבל שבוע הבא תהיה פה רשימה... בילוי השבוע-לא היה סרט-סטפ אפ! רוצו (אבל רוצו) לראות!!!!!!!! ספר-משוואה עם נעלם-אורי אדלמן (ושלי מה יש לך נגד אבא ארך רגליים?! הסוף כ"כ יפה...) סדרה-בדרך של קייטלין משהו שעשה את השבוע-סיימתי פסיכומטריייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-הכתף שלי כואבת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שבוע של בילויים עם דודה שלי.

RTur

New member
חח בדיוק באתי לשים..

(נו לא היה לי זמן וכוח לפני..
) שיר השבוע של דודו - 2006 שיר השבוע לא של דודו - מירי מסיקה - שלום לאמונות, והכי הכי כמובן: הדורבנים - כל מה שרצית!!!! השיר המאוס של השבוע - היא יודעת מה קניתם השבוע? כרטיס להופעה של איגי וקסמן, כרטיס להופעה של הדורבנים... בילוי השבוע - שני מפגשי פורום, הופעה של הפרוייקט של עידן רייכל, הופעה של איגי וקסמן, הופעה של הדורבנים סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ארץ נהדרת (היה אתמול מצחיק לשם שינוי..) משהו שעשה את השבוע - ההופעה של הדורבנים כאילו דאאאאא!!!!! משהו שהרס את השבוע - שום דבר.. שבוע מושלם מושלם מושלם!!!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כרגע כלום

למעלה