סיכום סופשבוע

שלי פאר

New member
סיכום סופשבוע

(למקרה שארתור לא ישים והוספתי משהו...) שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- 2006 שיר השבוע לא של דודו- הדורבנים - סמבה סתיו, הדורבנים - את, הדורבנים - כל מה שרצית, הדורבנים - אלפקה, אריק ברמן - כל הדיסק משהו שעשה את השבוע- ההופעה של הדורבנים משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ההופעה של הדורבנים ושל יהודית רביץ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא ראיתי כל כך טלוויזיה השבוע מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה שלי במרכז הצעירים תמונה שבא לשים- לא בא חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין- אין חח

שלי פאר

New member
שמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי...

שיר השבוע של דודו- כל הדיסק לולה שיר השבוע לא של דודו- יפתי-הלילה יעבור, מירי מסיקה-שלום לאמונות, אריק ברמן- מה עוד ביקשת, המתוקות האחרונות, איה כורם-כל הדיסק, קרן פלס-זאת שבמקומי, סאבלימינאל- יותר מזה אנחנו לא צריכים, עברי לידר-כל הדיסק לייב משהו שעשה את השבוע- ח'וריש, הליכות, ישנתי 15 שעות משהו שהרס את השבוע- חו'ריש, הגשם, גדמו בילוי השבוע- סרט- חטיפה לא מתוכננת, מה נשים רוצות תוכנית- סדרה- ים של סודות, כואב הלב, חברים ספר- עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- מסטיקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ח'וריש- ובע"ה שיהיה הרבה ושיהיה טוב. תמונה שבא לשים- שאלות- זה רק אני או שהפורום שוקע?! טענות- בהמשך לשאלות בקשות- שלא ירד גשם שבוע הבא. שיהיה הרבה הרבה ח'וריש הערות- הארות- אם יהיה לי 50 שאף שלק אני עוזבת את הבית. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לח'וריש, לעובד, לגדמו, לרחל. משהו מעניין- אתמול בחדשות בערוץ 2 היה משהו על עיריית לוד אז היה אחד ואמר "רפי אישתך יודעת שהיא אלמנה?!" חח זה היה מזה מצחיק!

למעלה