סיכום סופשבוע

שלי פאר

New member
סיכום סופשבוע

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

שלי פאר

New member
אוי וואוואוי איזה סופשבוע

שיר השבוע של דודו- 2006 (עם הקליפ המושלם), נעים שיר השבוע לא של דודו- מירי מסיקה-מאמי, שלום לאמונות אריק ברמן- מה עוד ביקשת (שתעשה לי ילד) אמיר פיי גוטמן- מרגיש החדש של עופר ניסים ועברי לידר השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- נרשמתי למכון כושר סידרתי גבות גמרתי עם ח'וריש בן ביום אהבה דודו טסה (כפרע עליו!) תמונות חדשות גן שעשועים משהו שהרס את השבוע- הגשם המעפן פרח המפגרת בילוי השבוע- מכון כושר יום אהבה גן שעשועים סרט- תוכנית- גיא פינס (הראו שם את אחי) סדרה- חברים, מרתון השמינייה, האלופה, טלנובלה בע"מ ספר- אחייך אליך אחייך (מאכזב ליגות) עיתון השבוע שלכם- פנאי פלוס מה קניתם השבוע?- קרם לשיער מסטיקים טייצים מסקרה (פעם ראשונה בחיי) תרופה לכאב ראש ועוד כמה קטנים יפים וטובים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מכון כושר, והרבה! תמונה שבא לשים- יש לי כמה שניה אני אשים שאלות- טענות- בקשות- תביאו לי את אריק ברמן! מהר! הערות- הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחוריש ללימור לרינת לאמנון לדודו טסה לבן-בן משהו מעניין- נעלמו לי סנטינטר וחצי המגובה! (זה מוכך!)

RTur

New member
השבוע שלי..

שיר השבוע של דודו- 2006, פוג אל נאחל, אמרי לי שיר השבוע לא של דודו- מירי מסיקה - מאמי, אוהד בן אבי - פגישתנו, כפיר אפשטיין/כנרת - ועוד געגוע, הדיסק של קובי אוז, הדיסק של פוצ', הדיסק הראשון של הדג נחש השיר המאוס של השבוע- היא יודעת משהו שעשה את השבוע- הפופרה משהו שהרס את השבוע- אין בילוי השבוע- פופרה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בשורות טובות מה קניתם השבוע?- מכנסיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של הדורבנים!!!!! ואולי הופעה של דודו!!!!!!! תמונה שבא לשים- לא בא חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין- הלוואי שלא יקפיצו אותי לעבודה בשישי כדי שאוכל ללכת להופעה של דודו

למעלה