סיכום סופשבוע

שלי פאר

New member
סיכום סופשבוע

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

שלי פאר

New member
;)

שיר השבוע של דודו- כל הדיסק לולה שיר השבוע לא של דודו- כל הדיסק החדש של מירי מסיקה,, אמיר פיי גוטמן- מרגיש, אריק ברמן- מה עוד ביקשת, השיר החדש של חמי רודנר משהו שעשה את השבוע- מכון כושר, הורדתי 2 קילו (עכשיו נשראו לי רק 5), זכיתי בתחרות תחפושות שהתחפשתי ללולה (כן כן מהשיר של דודו), חוריש (בעיקר יום חמישי), דודו טסה, זיכרונות עם ורד, הפאדיחה במעון, העיצומים בבית משפט, עשיתי בניה. משהו שהרס את השבוע- ח'וריש, מצבו של הפורום, שמעון, דניאלה בילוי השבוע-מכון כושר סרט- הדבר הטוב הבא תוכנית- חברים סדרה ספר- סיפורה של פירוונה (מומלץ!) עיתון השבוע שלכם- לאישה מה קניתם השבוע?- כלום! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מכון כושר, הרבה ח'וריש, עגיל באף, הדיסק של עופר ניסים תמונה שבא לשים- (שניה אני אשים) שאלות טענות בקשות- שגם מחר יהיו עיצומים בבית משפט וישחררו אותי מוקדם הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחוריש ולדודו משהו מעניין- "טוב למות בעד אהבה"

RTur

New member
הסיכומיישן שלי באיחור אופנתי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דודו- 2006, הימים האבודים שיר השבוע לא של דודו- כל הדיסק החדש של מירי מסיקה, מיקה קרני - הדיסק "סיפור אמיתי" ו"עולם אחר", טיפקס - כפתור אדום, Jennifer Hudson - and i'm telling you i'm not going, הדורבנים - כל הדיסק "לוי" משהו שעשה את השבוע- פיתוח קול משהו שהרס את השבוע- היה מצ'עמם בילוי השבוע- יומולדת לבתדודה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "מיליון רסיסים קטנים"/ג'יימס פרי
ספר אדיר! (ורק התחלתי אותו) מה קניתם השבוע?- את הדיסק החדש של מירי מסיקה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של רמי קלינשטיין, הופעה של דבק, פיתוח קול תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הסינגל החדש של הדורבנים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שלי משהו מעניין- אין

שלי פאר

New member
../images/Emo141.gif

תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שלי זה לי?! אם כן אז תודה ;)

למעלה