סיכום סופשבוע

שלי פאר

New member
סיכום סופשבוע

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט תוכנית סדרה ספר עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות טענות בקשות הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- הימים האבודים שיר השבוע לא של דודו- הדיסק של מירי מסיקה, אריק ברמן - בינונימי, אריק ברמן - בין אלון לאזדרכת, טיפקס - כפתור אדום, אוהד בן אבי - פגישתנו, גוסטו - האישה שאיתי, קרן אבראשי - מישהו אחר, Jennifer Hudson - And I'm telling you i'm not going משהו שעשה את השבוע- חבר'ה, עבודה, פיתוח קול, השיר האוקראיני חח משהו שהרס את השבוע- הדפיוצר
בילוי השבוע- החבר'ה סרט - אין תוכנית - רוקדים עם כוכבים סדרה - בשורות טובות ספר - מיליון רסיסים קטנים עיתון השבוע שלכם- ישראלי מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של רונית שחר, דודו טסה ואולי גם אוהד בן אבי תמונה שבא לשים- שאלות טענות בקשות הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין-

שלי פאר

New member
בקרוב כולם יהיו בני 30

שיר השבוע של דודו- לא שמעתי דודו השבוע שיר השבוע לא של דודו- כל הדיסק של עופר ניסים for ever tel aviv כל הדיסק החדש של מירי מסיקה שלום לאמונות (למרות כל הביקורות הגרועות לדעתי הוא סבבה לגמרי) אריק ברמן- מה עוד ביקשת (שתעשה לי ילד עיוני) משהו שעשה את השבוע-המדרגת ארובי ח'רויש (על הרשמיות והרצינות) עשיתי עגיל באף תומר יום חמישי במכון קיבלתי את הדיסק של עופר ניסים רינת כץ כל מיני אנשים שחושבים שאני חמודה לידור ניקיון בחדר משהו שהרס את השבוע-העבודה בקושי הייתי במכון כאבי בטן אמא שלי שמעון בט טקס פרסי עמ"י- למה צילמו את נינט כל כך הרבה ולמה לעזעזל אריק ברמן לא זכה?! לאריק ברמן יש שבוע הבא הופעה ואני לא הולכת :( בילוי השבוע- מכון כושר (המעט שביקרתי בו) סרט תוכנית סדרה- ים של סודות חברים ג'ואי מסודרים (זה סדרה נכון?!) ספר עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הרבה מכון כושר ח'וריש קוסמטיקאית לתקן את המידה במשקפיים תמונה שבא לשים- חכו יש לי כמה שאלות טענות בקשות הערות הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדודו לקרן לרינת ללידור לארתור משהו מעניין- אריק ברמן סקסי!

למעלה