סיכום סופשה..

שלי פאר

New member
סיכום סופשה..

תסלחו לי אבל יש לכם בעיה אתם כל היום ישנים לכם ואני פה מחכה לפינה שאחרי הפינה שלי, אני הכי אוהבת אז הרשתי לעצמי לגנוב לארתור את היכולת לשים אותה ואני שמה אותה... אוהבת אתכם ושבת קסומה, של"י שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

שלי פאר

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק של קרן פלס, כל הדיסק של נינט טייב, כל הדיסק של עברי לידר (לייב) השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? - נעליי אולטסר כמו של סיגי מהאלופה (יא אללה איזה מושפעת אני) בילוי השבוע - מממ היום בטח יהיה לי כי אני הולכת להופעת-חינם של עידן יניב סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האלופה משו שעשה את השבוע - הפסקתי לדבר עם תומר ופתחתי דף חדש בחיים משו שהרס את השבוע - מממ בנתיים שום דבר משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לראות את פרח, התגעגעתי אליה!

RTur

New member
גנבה! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דודו - 2006 שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק החדש של הדורבנים ושל קרן פלס השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן מה קניתם השבוע? - הרבה דברים.. בעיקר מזכרות מרודוס בילוי השבוע - מועדון יווני ברודוס סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - לא ראיתי כלום השבוע חח משו שעשה את השבוע - רודוס! משו שהרס את השבוע - כלום משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ממשיך שיעורי נהיגה

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - האלבום של קרן פלס, של נינט טייב ושל איה כורם. השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? -
כרטיסים לקוקה קולה מיוזיק, נחשב? בילוי השבוע - יומולדת לילד מהשכבה שלי
. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -
משו שעשה את השבוע -
משו שהרס את השבוע - משהו עם חברות
, הברזות על ימין ועל שמאל ושלא הלכתי להופעה של איה כורם. משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - קוקה קולה לייב <אולי
>. שבוע טוב לכולם
.

יאללה!

שיר השבוע של דודו -לולה שיר השבוע לא של דודו -"הידעת?!" הדורבנים (ובכלל כל הדיסק!) השיר המאוס של השבוע -"נרדם על החולות"-אולי מספיק לטחון עליו? מה קניתם השבוע? -שומדבר בילוי השבוע -פסיכומטרי נחשב? סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -שומדבר משו שעשה את השבוע -הדיסק של הדורבנים משו שהרס את השבוע -פסיכומטרי! משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -הברית של בנדוד שלי.

למעלה