סיכום סופ"ש באיחור מטורף..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סיכום סופ"ש באיחור מטורף..../images/Emo9.gif

~סליחה סליחה סליחה סליחה~ סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

The Bitter End

New member
יא מאן.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום[שבת]. כי גלי
ויעלי
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. גלי באה! והחופש
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ללא צל של ספק, השיחה היום עם יעלי
התעצבתי מעט כי.. אני סתומה
התעצבנתי על.. כל מיני. אבל בסוף סלחתי כי .. ככה. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני סתומה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אנשים דרוסים על הלוח
, וטל. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "חזיית גרביים". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כל מיני סיבות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתעורר, הייתי עייפה. הסרט הכי טוב שראיתי.. כלה להשגה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ארומה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא זוכרת, ודווקא קניתי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גל, יעל ויעל
. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה
. מאכל השבוע שהיה הוא..סינימיני'ז! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "ילדת כאפות בדרכים". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כנסיית השכל-ידיים למעלה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "היא אומרת תבוא, אפילו כשרע. ידיים למעלה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אנערף. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נגמר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גל, יעל וטל. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חזרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יתבטל מתמטיקה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יעלי! הודגש באמצעות מדגישומטיק

SNTQ

New member
כואבת לי הברך.. ממש ממש כואבת../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון (חברה הכי טובה,נסיעה מצחיקה ביותר עם אנה ורוני) ואתמול (עם 2 החברות הכי טובות בק.אונו,חזרה לכושר סוף כל סוף ועם אלון והחברות בערב)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבנתי כמה דברים לגבי האקס למרות שאני עדיין די מכחישה אותם
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מכתב מידיד הכי הכי הכי טוב שלי
התעצבתי מעט כי.. שנה וחצי שנאלצה להיגמר
התעצבנתי על.. אקס
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. נגמר הכל. התאכזבתי מ... כי... עצמי,כי לא למדתי לאזרחות למרות שידעתי כמה זה חשוב בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאבים היום (סוס טיפשון,אבל מלך
) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל הסגנון דיבור של הירושלמים
והמספר פעמים שכבה לבהמה האוטו היום באמצע הכביש
חחחחחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כמה שאני מחכה לראות אותך.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נפגשנו למרות הכל
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ריבים איתו
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה משו מיוחד
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ק.אונו עם 2 החברות הכי טובות שלי אתמול
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל הדלק השבוע
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מאיוש',מעייני,ניצני,נמרוד,אדם ואלון
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. לימודים לאזרחות?! (
) מאכל השבוע שהיה הוא.. לא משו שזכור לי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "כאבים" (וזה מתפרש למלאמלא כיוונים) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. האיילה והזאב אלבום השבוע שהיה.. יוני בלוך משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "חזרת פתאום,הנה אתה בבית,תן לי רק דקה לנשום.." (שוב) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כאבי לב בגללו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מאיוש',מעייני,ניצני,נמרוד,אדם ואלון
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התחלת עבודה בבי"ח הוטרינרי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הבהמה תמצא לסוס העתידי שלנו שם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נמרוד

Ticklish

New member
נגמר סופ"ש. איזה עצב

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי כי היה לי שיעור קפיצות מעולה=) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע לא קרו יותר מדי דברים מדהימים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע שאמרו לי דברים טובים התעצבתי מעט כי יש מצב שבקרוב לא יהיה לי על מי לרכב, את מי לאהוב כ"כ. התעצבנתי על האמת לא התעצבנתי אבל בסוף סלחתי כי חח התאכזבתי מחברה, לא נגיד שמות. כי, חוסר רגישות. בכיתי מעצב/אושר לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע וואי לא היה לי מצחיק בכלל! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו כמה שאמרו שהיה לי שיעור מעולה ושהסוס הולך טוב... מי לא שמח לשמוע את זה P: הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הלך לי מעולה והספקתי הכל בקצת זמן לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללא יודעתתת חפירההההההה הסרט הכי טוב שראיתי לא ראיתי סרטים כבר המוןןן זמן. ספידרמן 3: חרא סרט המקום הכי טוב שאליו יצאתי: ים כל הלילה עם חברים. היה ענקקק משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה לא קניתי כלום כבר חודשים. שווה לחסוך. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע זורקי שסגנית אלופה! התודה שלי השבוע היא לכמו כל שבוע... זו שנותנת לי לרכב על הסוס שלה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא פינקתי. מאכל השבוע שהיה הוא רק לא לחשוב על אוכל! בעעע אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לטבוע בעומס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. DONT LOOK BACK IN ANGER של OASIS אלבום השבוע שהיה.. יאללהיאללה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המבחן שאמור להיות לי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אקנה סוס. דעע השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא חברי המוכשרים שהביאו כבוד באליפות!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע לסיים עם המבחן החשוב והמזורגג הזה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שאני אוכל לקפוץ שוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע את הנשנש הקטן. כזה מוצ'אצ'ו.

פפ.. העייפות...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני - אימון, שלישי - הפנינג שבועות וחופש, רסיעי חמישי - חופש, שישבת - פגש ח'!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: החופש, והפגש.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: עמרי, נייטי
התעצבתי מעט כי..:
התעצבנתי על..: בדר הנשנששש..
אבל בסוף סלחתי כי ..,: הוא פיצה אותנו בהופעת סטנדאפ באוטובוס.. התאכזבתי מ... כי...:אמא.. כי היא לא עומדת במה שהיא מבטיחה
בכיתי מעצב/אושר כי..: מכאבים! כשנתקע בך קילשו
ן זה כואב! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:שנתקע בי קילשון, הפגש, בחווה, והיציאות של רינת ובדר באוטובוס!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"קפלן, בלי יותר מדי חירבושים ושטויות.. אני אוהב אותך" ו "קפלן הכוסית"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: באמת נהנתי, והכרתי מלא מלא אנשים!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללכת היום לבצפר, לא הלכתי
הסרט הכי טוב שראיתי..:ספיידרמן 3 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה, פגש! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:ארטיקים בקיוסק ביער! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: מיה הלא פרחה (!!)
, וכל החברים המתוקיםםם.. התודה שלי השבוע היא ל..:עומרי, וטל פינקתי את עצמי השבוע עם..:אימון ממש טוב מאכל השבוע שהיה הוא..:אוכל של איציקקק!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:becoming insane אלבום השבוע שהיה..:רד הוט.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון - מיותר לגמרי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:נגמר.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:כל האנשים מלמעלה! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימונים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:ללכת לחנה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
המממ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, חדשות טובות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חדשות טובות מעמית. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם התעצבתי מעט כי.. התעייפתי מהיסטוריה. התעצבנתי על.. איתי אבל בסוף סלחתי כי .. ---- התאכזבתי מ... כי... לא משנה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי בשבוע שעבר, אני חושבת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הלמידה למתכונת בהיסטוריה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. משהו ממסר.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למדתי המווון להיסטוריה, והיה בסדר באנגלית. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... למוד כ"כ הרבה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרטים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא ממש יצאתי, חוץ מלבצפר כדי לסיים עם אנגלית ועם המתכונת בהיסטוריה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. --- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרגילים התודה שלי השבוע היא ל.. עמית פינקתי את עצמי השבוע עם.. קוקילידה מאכל השבוע שהיה הוא.. --- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חוסר החלטיות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כ"כ הרבה. אלבום השבוע שהיה.. ^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אני יחודית, אין לי שיר מתאים. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הצורך בשיחה הזו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את לול פיצ. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עמית השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. פיצ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. גם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אדם או חיה?

PinkPony

New member
פעם ראשונה אחרי הרבה זמן =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני שלישי רביעי . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האליפות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. סתם שיכלתי להתאמץ יותר . התעצבנתי על.. עצמי . אבל בסוף סלחתי כי .. חח התאכזבתי מ... כי... עצמי . בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק והרבההההההההההההההה חחחח .. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יותר מדייי . מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ממ כל מיני ... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי את זה סוף סוף . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת ברגל עד לבית של אהוד .. הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרת . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היום כמה .. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שבוע שעבר חנה . ומונית מהכסף שלי . משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה . התודה שלי השבוע היא ל.. אנה שעזרה לי מלא מלא מלא מלא ולכל האנשים בחווה תודהה =] ופיורה =] פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקס ברנר ? מאכל השבוע שהיה הוא.. בלאגןןן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חחח לא יודעת . שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. HOW TO SAVE A LIFE ? כתבתי נכון ? אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אממ לא יודעת .. אתמול בערב . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לסאפ . השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיורה . השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בריכה . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. בריכה . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל האנשים בחווה . סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

נעם212

New member
איזה שבוע....

אחרי הרבההה זמן שלא עשיתי סיכום שבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני- שבת, אצל דודים שלי... פשוט כל הזמן שהיתי אצלם הייה כיף ומושלם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרכיבות על נדב, המתנות ו.... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ~חסוי~ התעצבתי מעט כי.. ההורים לא מרשים לי ועל אחותי כי היא לא הפסיקה לדבר לשניה כשנסענו ונסענו שלוש שעות ! התעצבנתי על.. ההורים שלי אבל בסוף סלחתי כי .. הם הביאו לי מללא מתנות מספרד התאכזבתי מ... כי...עומרי כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק כשבניתי את הטבון הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בנית הטבון ושטיפת החמור מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הייה ממש ממש כיף הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא נכשלתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..אבא מתארס, פיטר פן וXXX המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אל דודים שלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי אבל ההורים שלי קנו לי ^^ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..דודים שלי, הורים שלי (חלק מהזמן) התודה שלי השבוע היא ל..אמא, אבא וטל פינקתי את עצמי השבוע עם..רכיבות, בריכה ולא ללכת ביום שישי לבית ספר
מאכל השבוע שהיה הוא..פיתות על הטבון ועוגות גבינה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?------ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אור הירח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...............<.< הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..עשיתי כל מה שרציתי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כל האנשים מהחווה

shirli0811

New member
לחזור הביתה ב-2 זה כייף ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי,אליפות, ראיתיי צחניקים
, רבייעי אשדוד, שבת שיעור רכיבה :]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור רכיבה, נגמרה המתכונת בהיסטוריה [קיבלתי בה 80-סביר כזה] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם צ'רסון על הילד מניר בנים ז"ל שהיה חבר שלו...
התעצבתי מעט כי.. זה ילד בן 11, וזה כואב יותר מידי לשמוע על זה..
התעצבנתי על.. אמא ואחותי אבל בסוף סלחתי כי .. משפחה התאכזבתי מ... כי... בן דודה שלי.. גיליתי שהוא מעשן :(( בכיתי מעצב/אושר כי.. צחוק אלצ בן דוד שלי בביה"ח XD XD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ להיות אצל בן דודה שלי בביה"ח+אליפות.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי לשיעור רכיבה למרות שהקאתי פעמיים בבוקר..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכוב בשעה 10 וחצי בשיא החום אחרי שהקאתי ועם בחילה.. :|| הסרט הכי טוב שראיתי.. "זרה מושלמת"
אסקימו לימון
וחגיגה בסנוקר חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אליפות, אשדוד משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס כניסה לאליפות..!? חחחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ענברי, גל, שיר, אמא, עליזה חח, הדר, ופול אנשםי חח :] התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת שוקולד ב"גלידת באר שבע"
מאכל השבוע שהיה הוא.. וופל בלגי [כןכןכ אני שמנה :p ] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לא אשכח את הימים" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר של מלך האריות חח XD אלבום השבוע שהיה.. של בנות מקלאוד, כל השירים מהאתר שלהם.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אם אשכח אותך אבא ישכח ימיני.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם אמא..:|| הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אקיא על הבוקר-הוא נגמר כבר חח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. האנשים שאני אזכור לטובה XD השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לגמור בגרות במתמטיקה, ללכת לקבר של אבא ז"ל-יום שלישי 11 שנים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להצליח בבגרות במתמטיקה-היום קיבלתי מגן 100
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותר מידיי....
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

netapet2

New member
רק כי חיכיתי לזה המון.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אמממ שני, ושלישי, השיעורים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החופש... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ה"חגיגות" יומולדת. התעצבתי מעט כי.. --- התעצבנתי על.. --- אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... עצמי כי לא יודעת מה >< בכיתי מעצב/אושר כי.. --- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול, חברה שלי כמעט דפקה ת'ראש בקיר. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. --- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב בחמישי. הסרט הכי טוב שראיתי.. ספיידרמן 3? לא היה אחר P: המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גלידה? חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. טייסון P: התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה מישהוהים פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה מאכל השבוע שהיה הוא.. צ'יינה טאון >< אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בלבולי שכל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ אין אלבום השבוע שהיה.. >< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לקחת פסק זמן ולא לחשוב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום אם הוא חלק מהשבוע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נו זה כבר לא סופ"ש >< השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המדריכה שלי P: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. --- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. --- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נאמ, מטושטשת אבל יפה הודגש באמצעות מדגישומטיק

MAYA 4827

New member
עבר מהר../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני ורביעי כי..היה הכי כיף שהיה לי בחיים!! ושישבת כי פגש ח' הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. בית ריק וחופש שבועות(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אהה וערב אקרובאטיקהה ממש מצחיק.. ובשבילי גם עצוב הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..חיבוק דוב התעצבתי מעט כי.. ההורים מעצבנים!! התעצבנתי על.. ההורים אבל בסוף סלחתי כי .. הם הביאו לי כמות בלתי ניתנת לספירה של מתנות=] התאכזבתי מ... כי... מהפגש, כי היה הכי כיף בעולם אבל ציפיתי ליותר. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, כי היו אצל האנשים הכי מצחיקים שיש!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אצלי בבית=] ובאוטובוס ובחווה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. משו שאמרו לי בשיעור קפיצוותת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התאפקתי לא לצבוא את שיר עם משחת שיניים כשהיא ישנהה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אימון בוקר אחרי לילה מטורף (ובלי שינה) ולהשאיר את כולם בבית שלי הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרתת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, פגש וכמובן.. לבית ריק שליי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא אני אבל קנו לי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירצ'וקק , חברים יפיםם שליי, ואנשים חמודים שהכרתי התודה שלי השבוע היא ל.. תום וסהר ועדן.. כי מה הייתי עושה בלעדיהם? פינקתי את עצמי השבוע עם.. מסאג'' בפגש ח'=] מאכל השבוע שהיה הוא.. בצק של פיצה עם שוקולד ומרשמלו על האש שהכנתי לבדי!! על הטבון שבנינו בבוץ וזה היה הדבר הכי שעשיתי בחי!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איךלהנות מהחיים!!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "דניל'ה השמנמני לא מדליק מזגנים ואישתו התאילנדית שקנה במזומנים" אלבום השבוע שהיה.. ? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..קפיצותת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נגמר=/ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כו האנשים המדהימים.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימון.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יילך לחנה=] (נוו עם שיר הולכת אז גמאני!!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הדריי כלכךך

gili600

New member
אקונה מטטה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, רביעי, חמישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא זוכרת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. - התעצבתי מעט כי.. הציון במתמטיקה התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. צחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המקלחת שעדי עשה למיה, היום במחשבים עם הכיסא ועוד מלאא מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. התגעגעתי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חרשתי אתמול למדעים (פעם ראשונה שאני פותחת את הספר השנה!
) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למדעים הסרט הכי טוב שראיתי.. שודדי הקאריביים 3 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ישפרו, החווה, המרכז, מגשימים משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה אנשים
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא לבוא לשעת אפס של יהודה מאכל השבוע שהיה הוא.. מלא מלא פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יאמי! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אקונה מטטה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הציון במתמטיקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא כבר נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור, ועוד משו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הרבה דברים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

פוף.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, כי יום אימון+ערב. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום אימון. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בלע. התעצבתי מעט כי.. אוף, זה כ"כ עצוב
. התעצבנתי על.. עליו, כי הוא התנהג כאילו לא קרה כלום. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא סתם אידיוט. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני יותר מדי. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי אני טיפשה, וכי עצוב לי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יודה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מצויין". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך טוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את המתכונת. הסרט הכי טוב שראיתי.. כל מלחמות הכוכבים, מה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שופינג וזה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום אימון, דפנטלי. התודה שלי השבוע היא ל.. שינצי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מ-נ-ו-ח-ה. מאכל השבוע שהיה הוא.. כל הארוחת חג. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "פיגשי". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Surrender, אוי, אבל כ"כ. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. This flower don't belong to me. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגוש הזה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוף, הוא נגמר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המבחן כןכן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהמבחן והמתכונת ילכו טוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים שכבר ראיתי היום
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

גם לי באא=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..וואי הכל..=] שבוע פשוט מושלם!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הכל..אבל אין ספק שהרכיבות פשוט עשו לי הכי טוב בעולם!! סוסה מתוקה כזאת
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קאנטר שפוי!!!!
התעצבתי מעט כי.. אחותי יכולה להיות ממש מעצבנת התעצבנתי על.. עליה אבל בסוף סלחתי כי .. היא אחותי התאכזבתי מ... כי...כלום בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב...ואושר עוד לא בכיתי אבל אני קרובה לזה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כשחיכיתי לתוצאות של התיאוריה עם אחותי חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."עבר!!" חחחחחח וגם מורקה=]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף העבודה הקשה מתחילה להשתלם
וגם כי עברתי את התיאוריה חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב שוב אחרי שבוע שעבר...אבל זה השתנה בענק!!
הסרט הכי טוב שראיתי..המממ האמת לא היה לי ממש זמן לנשום ו/או לראות סרטים.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, דפנטלי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..המממ לא הכניס אותי למינוס חחח אבל כל מיני דברים... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הכל! התודה שלי השבוע היא ל..עצמי, אמא, אבא, אחיות שלי, מורקה וכל החברות..
פינקתי את עצמי השבוע עם..הכל! מאכל השבוע שהיה הוא..המממ בקושי אכלתי משהו חח אז מנהחמה אולי
או פיצה חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת..אני גרועה בשמות האלה חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..עד אלייך - סינרגיה אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא כ"כ משפט..יותר פזמון..שתמיד כיף לשמוע
That I love you I have loved you all along And I miss you Been far away for far too long I keep dreaming you'll be with me and you'll never go Stop breathing if I don't see you anymore הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום דבר...הכל קורה וטובה, רק צריך לדעת איך להתסכל על זה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר עבר הסופ"ש..והוא היה מושלם
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אונה, אחותי, אני, אמא... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..עוד רכיבות, אבל לא בטוח שזה יצא..יותר מידי דברים לעשות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיקבעו לי טסט חחחח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המממ...אני חושבת שכבר ראיתי את הרב...ואני לא אתנגד לפעם נוספת
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה