סיכום סופ"ש בשביל שלי..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש בשביל שלי..

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- זמן שלנו, אמרי לי, ולך מה זה עושה, 2006 שיר השבוע לא של דודו- מירי מסיקה - מאמי, אריק ברמן - בין אלון לאדרכת, אריק ברמן - בינונימי, אריק ברמן ואפרת גוש - כמו שזה היה, ארי גורלי - הכאב, ארי גורלי - נשיקות קטנות, קרן פלס - מרגיש אחר השיר המאוס של השבוע- היא יודעת משהו שעשה את השבוע- דחו לי ת'גיוס משהו שהרס את השבוע- פספסתי ת'הופעה של קרן אבראשי כי הקפיצו אותי לעבודה בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רוקדים עם כוכבים מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין- אין

שלי פאר

New member
וזאת הפעם האחרונה... וזה בטח לא הכל

שיר השבוע של דודו- מעליות (אפילו שכלום לא נוגע, גם לא המבט שלך) שיר השבוע לא של דודו- אריק ברמן- מה עוד ביקשת, מירי מסיקה- שלום לאמונות השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- ח'וריש, סוניק, מתוק (ככה אתה מעפן!) משהו שהרס את השבוע- זהר, פרח, הדס, דודו טסה (למרות שזה יותר אכזב מאשר הרס), הקור והגשם, נגמר השמינייה בילוי השבוע- סרט-משהו של בריטני ספירס לא זוכרת איך קוראים לו תוכנית- סדרה- השמינייה, חברים ספר- מחוללת- מוכתאר מאי יתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הרבה ח'וריש. הרבה זמן לא שיחקתי משחקיי כבוד תמונה שבא לשים- לא בא לשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסוניק, לדודו (זה פרח פרידה) למתוק וכמובן לח'וריש משהו מעניין- חב'רה, תאמינו או לא, אבל אני עוזבת את הפורום. אני לא אתחיל לפרט פה למה כמה ואיך.. אני פשוט עוזבת. זה כבר לא בא לי בטוב. אבל אני אוהבת אתכם, לא משנה מה. שבת קסומה ושבוע טוב, שלי פאר

למעלה