סיכום סופ"ש

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש../images/Emo70.gif

יאללה מתחילים: * שיר השבוע של דודו? * שיר השבוע לא של דודו? * השיר המאוס של השבוע? * בילוי השבוע? * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? * משהו שעשה את השבוע? * משהו שהרס את השבוע? * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא?

RTur

New member
עונה:

* שיר השבוע של דודו? פוג אל נאחל * שיר השבוע לא של דודו? אלה - קרן אבראשי, איה כורם - יונתן שפירא, modjo - lady * השיר המאוס של השבוע? של נינט.. * בילוי השבוע? ברנשים וחתיכות, שלמה המלך ושלמי הסנדלר, שפיים * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? האלופה * משהו שעשה את השבוע? ברנשים וחתיכות, שלמה המלך ושלמי הסנדלר, שפיים * משהו שהרס את השבוע? כלום * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? לא יודע עדיין

להלהלהלה../images/Emo3.gif

* שיר השבוע של דודו? אין. * שיר השבוע לא של דודו? איגי וקסמן- תאת"נ קרן פלס- שמעון השכן * השיר המאוס של השבוע? אין. * בילוי השבוע? ת"א/הרצליה/נווה מונסון
* סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? אין. * משהו שעשה את השבוע? ^^ * משהו שהרס את השבוע? כלום * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? לא יודעת. סופ"ש רגוע לכולם ושבוע טוב

שלי פאר

New member
והנה באה הסלב:

שיר השבוע של דודו? האמת ש..אין * שיר השבוע לא של דודו? יום שמש יפה-עברי לדיר * השיר המאוס של השבוע? חח אין לי * בילוי השבוע? מי מבלה? מלחמה * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? האלופההההההההההההההההההההההה * משהו שעשה את השבוע? מממ לא יודעת היו כמה דברים * משהו שהרס את השבוע? הטעויות שעשיתי קצת * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? שפונדק יבוא לעבודה

אני עונה!

שיר השבוע של דודו-באת עם השקט (ואני מתכננת לקנות השבוע עוד שני דיסקים של דודו.) שיר השבוע לא של דודו-הכל עובר של להקת נובמבר (אתם חייבים לשמוע!) השיר המאוס של השבוע-נינט נינט ושוב נינט. בילוי השבוע-כלום. סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע-כלום משהו שעשה את השבוע-מכתב הוקרה מחולה! משהו שהרס את השבוע-בני דודים שלי שמתארחים אצלנו.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שהם ילכו כבר! חחחחחחחחחחחח... (אה והדיסקים של דודו.)

למעלה