סיכום סופ"ש!!!

nuna19

New member
סיכום סופ"ש!!!

שיר השבוע של דודו: שיר השבוע לא של דודו: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו:מעליות שיר השבוע לא של דודו:"בין המילים","האמת שלנו","רק רוח"-בטי! משהו שעשה את השבוע:ההופעה של בטי ובתוכה ההופעה של ארתור!!!! משהו שהרס את השבוע:הגשם המעצבן שהיה אתמול והרס לי גם את השבוע וגם את הנעליים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:שיעור מוסיקה! תמונה שבא לשים:לא ממש בא... תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): לארתור!
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:אין. לשם שינוי...

עונה

שיר השבוע של דודו:זוזי שיר השבוע לא של דודו:אני אפס-בן ארצי משהו שעשה את השבוע:נולד לי אחיין,לא הייתי בביצפר,שישי שבת אצל סבתא,דודים באו לבקר בשבת,האלופה... משהו שהרס את השבוע:הלכתי הרבה ברגל ביום חמישי בלילה בשעה 00:47 ועוד הייתי לבד.... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:ברית לאחיין בעוד יומיים,שישי שבת אצל סבתא וכמובן ליראות האלופה
תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): לאחיין המתוק שלי ,ולארתור
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו: מעליות, פוג אל נאחל שיר השבוע לא של דודו: ריטה - מחכה, בטי - רק רוח משהו שעשה את השבוע: ההופעה של בטי! משהו שהרס את השבוע: הדלקת באוזן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: בתקווה שישחררו אותי לאפטר מתי שאני ארצה... תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): לנועה הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: אין

דוווווווווווווווווווווווווווווווב.

שיר השבוע של דודו: אין. שיר השבוע לא של דודו: System of a Down - Toxicity, ועוד כמה.:) משהו שעשה את השבוע: אנאערף. משהו שהרס את השבוע: אנאערף. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: לא יודעת.
תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): מי שרוצה.
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

למעלה