סיכום סופ"ש!!!!

סיכום סופ"ש!!!!

שיר השבוע של דודו: שיר השבוע לא של דודו: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

../images/Emo77.gif../images/Emo100.gifעונה

שיר השבוע של דודו:לולה,מעליות,הלילה לא,זוזי,פוג אל נאחל שיר השבוע לא של דודו:הכל זמני,תגידי מי המציא אותך,מבול,אני אש,כל מה שלא הספקתי לומר,כל מה שחלמת,רציתי,האלופה משהו שעשה את השבוע:יומולדת 21 לחנן [אח שלי]
,החליפו לי את המיספר פלאפון,שמרתי על בני דודים שלי והיה מהזה מצחיק
,יצאתי לעיר
,יצאתי לקניון
,יום נישואיים לאח שלי חנן ואישתו רוחמה[הם נשואים שנה
,הייתי בהצגה בוכרית מצחיקה מאוד
,שמיום רביעי קיבלתי חופש בביצפר
משהו שהרס את השבוע:שהמחשב שלי ניתקע הרבה
,שאח שלי הגדול בוריס עיצבן אותי
,שהחליפו לי מיספר בפלאפון
,שראיתי משהו שעשה לי להקיא
,חזרתי לשפירא
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:חנן ורוחמה באים לשבת עם הילד שלהם אריאל
,יומולדת 19 לרוחמה אישתו של חנן
,חופש ביום ראשון
תמונה שבא לשים:
תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):ארתור
,נועה,ולירז
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:מתי יבוא אנשיים לפורום??

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו: פוג אל נאחל שיר השבוע לא של דודו: בטי - האמת שלנו משהו שעשה את השבוע: שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע: שום דבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: הביתה, להופיע תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): אתי ונועה הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: אין

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו:אני גיטרה. שיר השבוע לא של דודו: בין המילים-בטי,כל הדיסק של הגרובטרון!!!! משהו שעשה את השבוע:מסיבת פורים באוניברסיטה! לגמרי! הגרובטרון היא אחת הלהקות הכי מדהימות שראיתי בחיים שלי! (אני מודעת לזה שזאת פרסומת סמוייה. תחיו עם זה. חחחחחחחחח...) משהו שהרס את השבוע:זה שאמרו לי אילו שאלות יהיו במבחן באנתרופולוגיה! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:כרגיל,שיעור מוסיקה. תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):לארתור ואתי! הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

למעלה