סיכום סופ"ש

סיכום סופ"ש

שיר השבוע של דודו: שיר השבוע לא של דודו: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: תענוו!! שבת שלום

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו: אמי אמי שיר השבוע לא של דודו: בטי - רעל, מאיה בוסקילה - שוברת שתיקה, estelle & Kanye west - american boy, ani lorak - shady lady משהו שעשה את השבוע: להיות בבית משהו שהרס את השבוע: שום דבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: הופעה תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): אתי הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: אין

nuna19

New member
הנה הנה! עונים!!!

שיר השבוע של דודו:אני רץ-אפילו השותפה שלי התלהבה. שיר השבוע לא של דודו:בטי-רעל,טיפקס-הורה נדל"נים,home and away-שאין לי שמץ מי שר. משהו שעשה את השבוע:מופע לכבודו של יורם טהרלב. משהו שהרס את השבוע:ללמוד למבחן בפילוסופיה!!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:יום הסטודנט! תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):לאתי,לארתור ולחברה שלי שבאה איתי למופע! הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

עונה באיחור..נו מה לעשות חיכיתי שתענו../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דודו:אמי אמי
שיר השבוע לא של דודו:מירי מסיקה-ככה זה לאהוב אותך[עבודה עיברית] משהו שעשה את השבוע:יציאות עם חברים,שבועות,ים,בריכה,שלא הייתי בביצפר מיום חמישי ועד היום
[בטוחח יעיפו אותי].מקדונלס עם גיא מתן ונתנאל היה קוורעע משהו שהרס את השבוע:שעוד לא תיקנתי את האופניים,שהלך לי הגב אחרי הספורטק והרגליים הלכו גם מתי שנתנאל הרכיב אותי על הסטנדים
,שנתנאל הבן זונה הזה זרק אותי בחצי דרך
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:האמת שזה כבר השבוע אז לעשות מילחמת מיים[בלי קשר לשבועות],לצאת עם מתן וגיא ונתנאל,לתקן כבר תאופניים
,לקבל כסף
,לסיים ביצפרר
תמונה שבא לשים:
תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):ארתור,נועה,ולחברים שלי גיא,נתנאל ומתן הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

למעלה