סיכום סופ"ש

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

נענה../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דודו- אני רץ,לולה,פוג אל נאחל שיר השבוע לא של דודו-מוש בן ארי-אנצל,דין דין אביב-מוכרת לי מפעם,חשופים-הפתיח. משהו שעשה את השבוע- ראש השנה, החוופפשש , חנן בא לשבת עם אריאל
משהו שהרס את השבוע-שהמורה שלי היתקשר אליי הביתה כי לא באתי ביום שישי לביצפר:-\,שחזרנו ביום חמישי ללימודים אז הקפיטריה הייתה סגורה כי מישהו מת
בילוי השבוע- קניון,עיר,שכונה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים,טלנובלה בע"מ
,מפרץ האהבה[יש דנה הלכה הביתה!
] ציטוט השבוע- "הרווחתן את זה ביושר" המורה שלי לערבית ששיחררה אותי שעה קודם
, "תרמנו כבר" מישהו בידיוק פתח את הדלת בשיעור ספרות ואני אמרתי...
מה קניתם השבוע?-נעליים,ליקריצ'ס
,מצית
,קולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום כיפור? למה לעזאזל צריך לצום?!! מי קבע את החוק המטופש הזה!?!?!
תמונה שבא לשים-
האחיין שלי אריאל
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אווו אני רואה שאת הסופ"ש הזה לקחת מפורום לירז צ'רכי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אריאל,ארתור

RTur

New member
ברור שלקחתי מפורום לירז צ'רכי חח

יש לי כוח לכתוב את זה מחדש? עושים העתק הדבק ומשנים לירז לדודו חח ואת לא חייבת לצום כן? זאת בחירה אישית.. אם לא בא לך אל תעשי

RTur

New member
השבוע שלי

שיר השבוע של דודו- אין שיר השבוע לא של דודו- נו שוב פעם רשימה: Britney Spears - Womanizer Christina Aguilera - Keeps Gettin Better- Ne-Yo - Miss Independent Madonna - Human Nature Madonna - Secret Rihanna & T.I - Live Your Life Kelly Rowland - Work Lady Gaga & Colby - Just Dance בוסה - כלניות האלבום של אבי גרייניק האלבום של מיקה קרני ומיקי שביב - עולם אחר האלבום של פיטרוט משהו שעשה את השבוע- האפטר בבית משהו שהרס את השבוע- שום דבר בילוי השבוע- עם חברים אצלי בבית סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, גיבורים, הספר "אנשי הקש"/מייקל מרשל ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה! + סוג של רגילה! תמונה שבא לשים- יש בפייסבוק נו.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי

למעלה