סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - מה קניתם השבוע? משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

מממ

שיר השבוע של דודו - מעליות, דפנטלי. שיר השבוע לא של דודו - Oh Mother- Christina Aguilera עמית פרקש- מיליון כוכבים. השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע -
סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם -
מה קניתם השבוע?
משהו שעשה את השבוע - כלום. משהו שהרס את השבוע - היו הרבה כאלה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיחזור

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - כל הדיסק החדש (באמת שחרשתי על כולו באותה מידה חח) שיר השבוע לא של דודו - וואו יש המון השבוע: לירז צ'רכי - נשכח מליבך, קרן פלס - כל הדיסק בכלל ו"זמנים משוגעים" במיוחד, הדורבנים - כל מה שרצית, קרן אבראשי - אלה השיר המאוס של השבוע - נינט בילוי השבוע - יציאה לפאב עם חברים סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - האלופה מה קניתם השבוע? את הדיסק החדש של דודו ושל קרן פלס משהו שעשה את השבוע - הדיסק של דודו טסה, הסינגל של הדורבנים, השיר של מיקה אתמול בכוכב נולד משהו שהרס את השבוע - המלחמה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כרגע כלום

שלי פאר

New member
הכי שווה עונה

שיר השבוע של דודו - האמת שאין שיר השבוע לא של דודו - יום שמש יפה עברי לידר כפרע עליך השיר המאוס של השבוע - אין בילוי השבוע - סופשבוע ארוך אצל אישתי סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - אין מה קניתם השבוע? לא קניתי כלום משהו שעשה את השבוע - אהרון משהו שהרס את השבוע - אהרון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - טו באב, אולי יהיה משהו עם אהרון!? אמן!

hadaroshh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דודו - מעליות, ברור
שיר השבוע לא של דודו - Keren Ann - Not Going Anywhere השיר המאוס של השבוע - חושב עליה
בילוי השבוע - לרוץ למקלט? סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם -"זהות בדויה"
מה קניתם השבוע? חולצה
משהו שעשה את השבוע - נמ.. לא יודעת משהו שהרס את השבוע - כנ"ל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כנ"ל חחחח

Or f

New member
סופ"ש

שיר השבוע של דודו - כי ככה זה... שיר השבוע לא של דודו - סטדיום ארקדיום - RHCP השיר המאוס של השבוע - אל תלכי לי אייל גולן חורשים אותו ב-24 בילוי השבוע - הופעה של אייל סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - אלופה מה קניתם השבוע? חופשה משהו שעשה את השבוע - הופעה של אייל משהו שהרס את השבוע - תשעה באב + עוד חיילים מתים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שתיגמר המלחמה והמששחקים היו בארץ

עונה

שיר השבוע של דודו-לולה. (חוצמזה יש חנות בגדים מול הבית שלי עם השם הזה והשיר כל הזמן עולה לי בראש.) שיר השבוע לא של דודו:חף מפשע-דני סנדרסון. השיר המאוס של השבוע-שמעון השכן של קרן פלס. בחיי הקול שלה שם מביא לי עצבים! בילוי השבוע-לא היה סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע-לא. מה קניתם השבוע-טלפון לבית. משהו שעשה את השבוע-ישנתי עד מאוחר יומיים! משהו שהרס את השבוע-חלק מהצוות במחלקה שלי. משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא-אין אבל עוד שבועיים אני מחכה להופעה נהדרת ואין לי סבלנות לחכות את השבועיים האלה!

למעלה