סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של מיקה - שיר השבוע לא של מיקה - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - מה קניתם השבוע? משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

i love עדי

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מיקה - "שיר מצב" שיר השבוע לא של מיקה - אממץץ "גידי" של שרון ליפשיץ השיר המאוס של השבוע - "קליפה" של איה כורם בילוי השבוע - אצל סבתא ביום ראשון עם אחותי וחברה שלה.. סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - כוכב נולד
מה קניתם השבוע? אני אישית לא שילמתי אבל כל המשפחה, קנינו מדפסת חדשה שהיא גם מכונת צילום וסורק !
ואני ואחותי קנינו ביחד אוזניות חדשות מעולות
משהו שעשה את השבוע - שהלכתי עם סבתא לקנות בגדים [בדר"כ אני ממש שונאת] ומצאנו ממש מהר, ואני אוהבת את הבגדים! משהו שהרס את השבוע - שגלי בסוף לא יכלה שאני אבוא. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לבוא לגלי
שבוע תותים !

עכשיו אני!../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מיקה - "שיר מצב".
שיר השבוע לא של מיקה - "באה אליכם", "כלוב של זהב"- מירי מסיקה וגם "יאללה יא נסראללה" של פרישמן והחלוצים- כל מילה בשיר הזה נכונה!
השיר המאוס של השבוע - השירים של הראל סקעת
.
בילוי השבוע - להסתובב בעיר עם חברה וגם האחיינית שלי
סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - ספר- אורי, עיתון- מעריב, ידיעות וגם מעריב לנוער! (לאחרונה אני קוראת הרבה
)
מה קניתם השבוע? "הוביתון".
משהו שעשה את השבוע - האחיינית שלי, היצירה, אמא שלי
משהו שהרס את השבוע - המלחמה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אני כנראה אקנה כל מיני דברים ללימודים ואני אארוז את הדברים שלי לקראת המעבר
שבוע טוב ושקט

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של מיקה - שיר מצב שיר השבוע לא של מיקה - יש המון: לירז צ'רכי - נשכח מליבך, דודו טסה - כל הדיסק החדש, קרן פלס - כל הדיסק ובמיוחד "זמנים משוגעים", הדורבנים - כל מה שרצית, קרן אבראשי - אלה השיר המאוס של השבוע - נינט בילוי השבוע - יציאה לפאב עם חברים סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - האלופה מה קניתם השבוע? את הדיסק החדש של דודו טסה וקרן פלס משהו שעשה את השבוע - הדיסק החדש של דודו, הסינגל של הדורבנים, השיר של מיקה משהו שהרס את השבוע - המלחמה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום כרגע

pusher

New member
השאלון בתוקף?../images/Emo2.gif

שיר השבוע של מיקה - מגדלור
שיר השבוע לא של מיקה - אממ...אני חושבת ש-stand השיר המאוס של השבוע - די,חאלאס,השיר פתיחה של האלופה בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם -"משחקים מהלב" מה קניתם השבוע?מסטיקיםD: משהו שעשה את השבוע -ג'יליאן
משהו שהרס את השבוע - מלחמה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -שלום

למעלה