סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע שלכם - מה קניתם השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

../images/Emo26.gif

שיר השבוע של דודו - לאט מעט, גברת מזרחי, אני גיטרה. שיר השבוע לא של דודו - לירז צ'רכי- בעיניים עצומות, הכל יהיה בסדר. עמית פרקש- מליון כוכבים. השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע שלכם - סופרלנד. מה קניתם השבוע - שטויות. ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם -
משהו שעשה את השבוע - סופרלנד?! משהו שהרס את השבוע - הוא
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הממ, לא יודעת.

שלי פאר

New member
אני עונה:

שיר השבוע של דודו - לא שמעתי שירים של דודו השבוע שיר השבוע לא של דודו - ביום שמש יפה עברי לידר השיר המאוס של השבוע - אין בילוי השבוע שלכם - יום אהבה מה קניתם השבוע - נס קפה ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע - מממ המלאווח של הדס משהו שהרס את השבוע - אהרון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מממ לא אומרת

Moshik9

New member
עונה..

שיר השבוע של דודו - מעליות שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - השיר של האלופה..חח בילוי השבוע שלכם - ט"ו באב מה קניתם השבוע - נעליים=) ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - מלחמה=/ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שתיגמר המלחמה אולי?

דויד6

New member
דודו

מה שלומך ארתור?מקווה שבסדר .שאלה,האם יש לך את הביקורת של דודו כהן מרייטינג?

RTur

New member
היי דודו.. ../images/Emo13.gif

אצלי הכל בסדר.. אממ אין לי את הביקורת וחיפשתי עכשיו באינטרנט ועדיין אין שם.. מתי זה פורסם?

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - כל הדיסק החדש שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק של קרן פלס, קרן אבראשי - אלה, הדורבנים - כל מה שרצית, מיקה קרני - שיר מצב השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן בילוי השבוע שלכם - לא היה מה קניתם השבוע - משקפיים חדשות חח ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע - כלום משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - זה לא בטוח עדיין אבל הופעה של קרן אבראשי והאירוח של דודו

למעלה