סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע - מה קניתם השבוע? ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

שלי פאר

New member
;)

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר של איתי-איה כורם השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע - רמת גן עם אסי מה קניתם השבוע? כלום ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע - השינה עם אסי באוטו וההשלמה עם דורקה משהו שהרס את השבוע - אמא שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - תאטרון עם דורקה ואייל

I know that you like my style ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דודו - מעליות, נו. <לא, ארתור, אין שיר כזה "נו"
> שיר השבוע לא של דודו - המון שירים של עברי
השיר המאוס של השבוע - ממ
בילוי השבוע - לונה פארק. מה קניתם השבוע? לא זוכרת
ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - אוורווד. משהו שעשה את השבוע - לונה פארק, יש בחורים בלונדינים מהממים ביקום
וקיבלתי הזמנה!! אעאעאע!!!)*&^*%^%#*(&()*& "בתכנית: פעילות כיתתית הופעה של הזמר, עברי לידר."
משהו שהרס את השבוע - יש מספיק. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שופינג מטורף
.

עונה../images/Emo27.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של דודו -מעליות!!! שיר השבוע לא של דודו -יאללה יא נסראללה..כבר שבועיים ברצף
השיר המאוס של השבוע -אין לי.. בילוי השבוע - פארקקקק
מה קניתם השבוע?כלום
ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - חברים
משהו שעשה את השבוע - פאררררררקקקקקק!!!
משהו שהרס את השבוע - שעוד שבועיים חוזרים לבצפר!!זה לא פייר!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -אממ..כלום??

שלי.

שיר השבוע של דודו -מעליות שיר השבוע לא של דודו -יש אי שם השיר המאוס של השבוע -שמעון השכן (שבוע שני ברציפות!) בילוי השבוע -לא. מה קניתם השבוע?כלום ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם -"תאמינו לי"-דני סנדרסון משהו שעשה את השבוע -מכתב המלצה משהו שהרס את השבוע -סיגריות! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ההופעה!!!! (כן אתם עדיין מוזמנים להגיע ביום שלישי לנתניה להופעה של נדב ארנון!)

למעלה