סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

"בעולם מהותי, המהות עולמית..."

שיר השבוע של דודו - מעליות, אני גיטרה, גברת מזרחי. שיר השבוע לא של דודו - נשארתי נורמלי- ג'קו אייזנברג. מוזר- מאיה רוטמן. תראי זה אני- סינרגיה. מרגע לרגע- מיקה קרני. השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? הרבה
. בילוי השבוע - קניון. ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע - גברתי הנשיא והאנטומיה של גריי
משהו שעשה את השבוע - אחיינים, אח שלי, שופינג. משהו שהרס את השבוע - בי"ס. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של עברי בבי"ס!!!111*&%^#%)*&*&%

Moshik9

New member
...

שיר השבוע של דודו -ככה זה שיר השבוע לא של דודו -רוחות מלחמה השיר המאוס של השבוע -אין מה קניתם השבוע?דברים לבצפר בילוי השבוע -יום הולדת של חבר.. ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע -האלופה.. משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע -בצפר..!!!!!!!!!!!!!!! משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -מה שבא בא

שלי פאר

New member
;)

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - מוכרת לי מפעם-דין דין אביב, שמעון השכן-קרן פלס השיר המאוס של השבוע - אני רץ מה קניתם השבוע? יומן חדש בילוי השבוע - לא היה ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע - אלופה משו שעשה את השבוע - אין היה שבוע חרא משו שהרס את השבוע - תומר (מה אתה לא מבין יא תחת, אני אוהבת אותך) משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שום דבר

קצת באיחור...

שיר השבוע של דודו - לולה שיר השבוע לא של דודו - רכבת לילה לקהיר-משינה השיר המאוס של השבוע - "עוד פעם שי גבסו?!" מה קניתם השבוע? נקנה. הדיסק של הדורבנים ונראה לי שגם את לולה בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע - אין משו שעשה את השבוע - סיימתי שירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משו שהרס את השבוע - שיחת הבהרה עם האחות האחראית שלי שהיתה אמורה להתנצל על משהו שהיא אמרה לי ובמקום זה היא צעקה עליי אבל העיקר שנגמר! משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -החתונה של חברה שלי.

למעלה