סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - כל הדיסק החדש שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק החדש של הדורבנים, לירז צ'רכי - נשכח מליבך השיר המאוס של השבוע - הכל יכול לקרות מה קניתם השבוע? - הדיסק החדש של הדורבנים
בילוי השבוע - אין סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האלופה משו שעשה את השבוע - הדיסק החדש של הדורבנים
משו שהרס את השבוע - כלום משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - רודוס

"אחד בלי יד עובר ליד עכשיו..."

שיר השבוע של דודו -
שיר השבוע לא של דודו - מילים- איה כורם. סופי- גלעד שגב. תראי זה אני- סינרגיה. השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? - לא זוכרת
. בילוי השבוע - ההופעה של עברי. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האנטומיה של גריי. משו שעשה את השבוע - ההופעה של עברי
. משו שהרס את השבוע - מצב רוח חרא שהשתלט עלי
ועוד כמה דברים. משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לכלום.

שלי פאר

New member
אני עונה

ותתלהבו אני לא אהיה פה שבוע שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - שמעון השכן של קרן פלס וכל הדיסק לייב של עברי לידר השיר המאוס של השבוע - כל מה ששייך לנינט טייב מה קניתם השבוע? - מממ לא זוכרת בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האלופהההההההההה משו שעשה את השבוע - השיחה עם ענת משו שהרס את השבוע - הדס משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -
שומר שלי IלבI

עונה!

שיר השבוע של דודו -מעליות שיר השבוע לא של דודו -כל (!!!!!!!!) הדיסק החדש של הדורבנים ויונתן שפירא-איה כורם השיר המאוס של השבוע -אין מה קניתם השבוע? -את הדיסק החדש של הדורבנים!!!!!!!!!!!!!!!!! בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -אין משו שעשה את השבוע -החתונה של חברה שלי משו שהרס את השבוע -נתפסו לי השרירים מהחתונה הזאת...(אבל נהניתי! אל תחשבו אחרת חחחחחחחח) משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא משהו מיוחד...

למעלה