סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

שלי פאר

New member
הופ טרללה

שיר השבוע של דודו - אני רץ שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסקים של איה כורם הראל סקעת קרן פלס נינט טייב והלייב של עברי השיר המאוס של השבוע - חושב עליה-עידן יניב מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - הארוחת חג עם כל המשפחה (תכלס היה צחוקים) ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - האלופה (ראיתי את הפרק האחרון.. שווה לחכות...) משו שעשה את השבוע - לא יודעת.. פרח בטח חח כפרע עליה משו שהרס את השבוע - שנגמר האלופה משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא מחכה למשהו מיוחד הלכתי להתמודד עם א-מיניות זה כמו לצאת מהארון רק שאני בפנים...

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - לא שמעתי דודו השבוע שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק החדש של הדורבנים השיר המאוס של השבוע - חושב עליה מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - אין ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - האלופה משו שעשה את השבוע - כלום משו שהרס את השבוע - כלום משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אילת

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דודו - ... שיר השבוע לא של דודו - יש המון. השיר המאוס של השבוע - שרית חדד- בין כל הבלאגן, טיפקס ועלמה זק- פרח השכונות. מה קניתם השבוע? כלום. בילוי השבוע - ROSH HASHANA?
ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם -
משו שעשה את השבוע - ראש השנה, אולי. משו שהרס את השבוע - חלאס. משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום, בערך
, אבל בא לי הופעה, נראה, אולי יש משהו טוב.

למעלה