סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

"זה לא מקום בשביל ילדה קטנה,

שלהורים שלה נמאס - אז הם החליפו מדינה..."
שיר השבוע של דודו -
שיר השבוע לא של דודו - עברי, עברי, עברי וסינרגיה
. השיר המאוס של השבוע - אין. מה קניתם השבוע? כרטיסים להופעה של עברי. בילוי השבוע - מחר - הופעה של עברי
. סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע - אוורווד. משהו שעשה את השבוע - כל מיני. משהו שהרס את השבוע - כל מיני. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שומכלום
.

שלי פאר

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דודו - כי ככה זה שיר השבוע לא של דודו - הכל יכול לקרות-נינט המכוערת השיר המאוס של השבוע - חושב עליה-עידן יניב מה קניתם השבוע? יומן שבועי בילוי השבוע - בסוכה של הרב של העיר סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע - ידיעות אחרונות משהו שעשה את השבוע - לא משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע - שנאבד לי היומן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שום דבר... לא התבלבלתי!

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - 2006, קחי אותי לטייל שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק של פיטרוט, כל הדיסק החדש של הדורבנים, הראל סקעת - כל הציפורים, אריק ברמן - מה עוד ביקשת, הג'ירפות - גג השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - אין סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע - טב"ע משהו שעשה את השבוע - לא משו מיוחד משהו שהרס את השבוע - כנ"ל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כמה מפגשי פורום..

nuna19

New member
שלי!

שיר השבוע של דודו -דבר פתוח שיר השבוע לא של דודו -יום שישי בשש-הדורבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השיר המאוס של השבוע -אין מה קניתם השבוע?כלום בילוי השבוע - סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע -פסיכו' נחשב? משהו שעשה את השבוע -כלום משהו שהרס את השבוע -פסיכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה בראשל"צ עם אמא!

למעלה