סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

שלי פאר

New member
ברוכים הבאים לסופש"ה...

שיר השבוע של דודו - מעליות שיר השבוע לא של דודו - לילה לבן-עידן יניב השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - מרתון העלופה משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - אמא שלי כמובן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום... שבוע רדוד

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - אין השבוע שיר השבוע לא של דודו - הדורבנים - אלפקה (גרסה חדשה), בעוד שבוע, את, סמבה סתיו, בפורים הזה, הידעת, אריק ברמן - מה עוד ביקשת, קרן פלס - פסק זמן, הג'ירפות - גג השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - הסינגל "פסק זמן" של קרן פלס בילוי השבוע - הופעה של קרן אבראשי מארחת את בטי! ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - טב"ע משהו שעשה את השבוע - ההופעה משהו שהרס את השבוע - אני חולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיעורי נהיגה

והיית ביקורתי על איך שהגוף שלך עומד

... שיר השבוע של דודו - נעים
! שיר השבוע לא של דודו - אם אלה החיים - קרן פלס, היא יודעת - נינט טייב. השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע -
בילוי השבוע -
ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - האנטומיה של גריי. משהו שעשה את השבוע - אנאערף. משהו שהרס את השבוע - מבחנים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שומדבר.

nuna19

New member
יאללה!

שיר השבוע של דודו -נסיכים וסוסים שיר השבוע לא של דודו -הדורבנים-אלפקה,כל האלבום:"לוי"-הדורבנים ואבבא. השיר המאוס של השבוע -אין משהו שקניתם השבוע -כלום בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם -אין... משהו שעשה את השבוע -כלום משהו שהרס את השבוע -פסיכו פסיכו פסיכו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ממש לא! יש לנו מבחן בפסיכו! תחזיקו אצבעות...

למעלה