סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - כל הדיסק "לולה" שיר השבוע לא של דודו - אריק ברמן - המתוקות האחרונות, מירי מסיקה - ברכת המלך, הדורבנים - כל הדיסק "לוי", קובי אוז - גלמוד, איגי וקסמן - בעדינות, איגי וקסמן - צופה בך השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - מפגש מחזור נ"ג בגאטרו ב"ש
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - טב"ע, עדי אשכנזי, גומרות הולכות משהו שעשה את השבוע - המפגש מחזור משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא - טסט

שלי פאר

New member
ארתור בהצלחה בטסט ;)

שיר השבוע של דודו - מעליות שיר השבוע לא של דודו - ניקה והנרי-בגידה לילה לבן-עידןן יניב השיר המאוס של השבוע - חושב עליה משהו שקניתם השבוע - גומיות לשיער בילוי השבוע - לא היה סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - מצאתי איתי משהו שהרס את השבוע - אויש משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא - חיפה...

"רק שדה של קוצים ושמיים בוערים..."

שיר השבוע של דודו - אני גיטרה. שיר השבוע לא של דודו - אריק ברמן - המתוקות האחרונות, דניאל סלומון - אוהב אותך, עברי לידר - בובה אחת, בר בלפר - שיר ללא שם, יש אי שם, ימי ראשית הקיץ. השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - האנטומיה של גריי
משהו שעשה את השבוע - המ, לא יודעת. משהו שהרס את השבוע - טקס רבין, דפנטלי. משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא - כלום :]

nuna19

New member
יש אי שם?!

"יש אי שם מישהו חושב עלייך..." זה? כי אם זה השיר אז זה השיר האהוב עליי הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!

nuna19

New member
ארתור! בהצלחה!!!!!!!

שיר השבוע של דודו -אני גיטרה שיר השבוע לא של דודו -כל הדיסק "לוי" ועוד שיר שנחשפתי אליו לאחרונה בשם:"for a reason" שיר מהמם!!! השיר המאוס של השבוע -השיר של הפסטיגל! אוף משמיעים אותו בכל חור! משהו שקניתם השבוע -סטופר חחחחחחחח... בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -אין משהו שעשה את השבוע -אין משהו שהרס את השבוע -פסיכו משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא - כלום...

למעלה