סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - דבר פתוח שיר השבוע לא של דודו - אריק ברמן - המתוקות האחרונות, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, אריק במרן - מה עוד ביקשת, הדורבנים - עוד לילה, הדורבנים - בעוד שבוע, הדורבנים - סמבה סתיו, מירי מסיקה - ברכת המלך השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - אין סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - ספר: "האשה השנייה"/יאיר לפיד, תוכנית: גומרות הולכות, סדרה - טב"ע משהו שעשה את השבוע - כלום משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - טסט, אולי הופעה של דודו

שלי פאר

New member
שבת שלום

שיר השבוע של דודו - מעליות, אני רץ שיר השבוע לא של דודו - הנרי וניקה-בגידה השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - מתנה לארתור בילוי השבוע - לא היה עדיין סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - ים של סודות משהו שעשה את השבוע - לא היה עדיין משהו שהרס את השבוע - אמא אמא אמא אמא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ההופעה של דודו (ובע"ה שארתור יבוא!)

אני:

שיר השבוע של דודו - 2006, מעליות. שיר השבוע לא של דודו - אם תבוא - נינט טייב, אוהב אותך - דניאל סלומון. השיר המאוס של השבוע - ... משהו שקניתם השבוע - כרטיסים לאביב גפן. בילוי השבוע - הופעה של אביב גפן. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האנטומיה של גריי. משהו שעשה את השבוע - ההופעה של אביב גפן. משהו שהרס את השבוע - משהו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיגמר.

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו -בדיוק בזמן שיר השבוע לא של דודו -הדורבנים (כל השירים) קרן אבראשי-אלה ארתור כץ-כל מה שרצית השיר המאוס של השבוע -תראי זה אני-סינרגיה איכס... משהו שקניתם השבוע -כלום בילוי השבוע -פסיכו'? סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -אין משהו שעשה את השבוע -אין משהו שהרס את השבוע -פסיכו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שייגמר! (אני וצליל חושבות ביחד.)

Or f

New member
סופ"ש

שיר השבוע של דודו - דבר פתוח שיר השבוע לא של דודו - stadium arcadium השיר המאוס של השבוע - הנרי וניקה משהו שקניתם השבוע - חולצה בילוי השבוע - לואיזה סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - עבודה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של דודו

למעלה