סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של בטי - שיר השבוע לא של בטי - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

ADVAM4

New member
../images/Emo215.gif

שיר השבוע של בטי - מהפכה קטנה שיר השבוע לא של בטי - כמה נדבר:ירמי השיר המאוס של השבוע - "איציק" חחחחח משהו שקניתם השבוע - אממ..סוכריה על מקל נחשב? בילוי השבוע - \= הייתי בבית סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - [= ארץ נהדרת חוזרת בעונה חדשה! משהו שעשה את השבוע - לא יודעת,היה שבוע לא מיוחד במיוחד חה חה חה משהו שהרס את השבוע - נממ מבחן עם איזה מורה טיפש! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -[= הרבה! בעיקר יום שישי ,יש יום פתוח בבית צבי! :) שבוע מדהים לכולם! נ.ב ארתור!!! כל הכבוד!

השבוע שלי

שיר של בטי- מלכת הפופ שיר לא של בטי- ליל האהבה (אוהד חיטמן) שיר מאוס- החדש של סאבלימינל ודיויד ברוזה משהו שקניתי- מכנס הורס ב- HDL בילוי- הפאב האירי הסינמה סיטי- מגניב ביותר... סדרה- הפרק האחרון של העונה הראשונה ב"אבודים"- היה שווה לסבול עונה שלמה בשבילו... משהו שעשה את השבוע- חברה שלי התחילה ללמוד גיטרה וזה מצחיק... משהו שהרס את השבוע- העובדה שעדיין לא מצאתי עבודה חדשה משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא- שהוא יגמר- ומהר!!! סליחה על האפרוריות, זה זמני... שבוע טוב יעל

RTur

New member
השבוע שלי:

שיר השבוע של בטי - סיבות אישיות שיר השבוע לא של בטי - אריק ברמן - המתוקות האחרונות, רגב דהן - ויקי, Korn - word up, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, אפרת גוש - שיר הקנאית, טיפקס ומירי מסיקה - כלוב של זהב, הדורבנים - כל מה שרצית, הדורבנים - בעוד שבוע השיר המאוס של השבוע - התודה לך הזה.. חופרים ת'שכל איתו
משהו שקניתם השבוע - משחקים בבאולינג נחשב? בילוי השבוע - באולינג סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - טב"ע, גומרות הולכות, יאיר לפיד, ספר - מרדנות/נעמי אלדרמן משהו שעשה את השבוע - היומולדת משהו שהרס את השבוע - לא זכור לי משהו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - המשך יומולדת

למעלה