סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של בטי - שיר השבוע לא של בטי - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של בטי - נסה אותי שיר השבוע לא של בטי - דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, אריק ברמן - המתוקות האחרונות, לירז צ'רכי - נשכח מליבך, רגב דהן - ויקי, מירי מסיקה - ברכת המלך, weird al yankovic - polkarama, korn - word up, הדורבנים - אלפקה, הדורבנים - בפורים הזה, הדורבנים - בעוד שבוע השיר המאוס של השבוע - תודה לך הזה משהו שקניתם השבוע - ספרים בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -טב"ע, גומרות הולכות משהו שעשה את השבוע - שיחה כיפית במיוחד ממישהי
, היומולדת משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של הדורבנים!!!!!!!!

ADVAM4

New member
../images/Emo4.gif"אווו איזה אבסורד.."

שיר השבוע של בטי - נסה אותי שיר השבוע לא של בטי - וואו איזה אבסורד-הג'ירפות השיר המאוס של השבוע - נמ...לא יודעת\= משהו שקניתם השבוע - כל מיניי:) אבל לא משהו מיוחד! בילוי השבוע - ביום שישי הייתי בת"א ומשם לרמת גן..:) היה יום פתוח ב"בית צבי". סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - \= משהו שעשה את השבוע - היום הפתוח:) משהו שהרס את השבוע - ה 48 הלא ברור של המורה הטיפש שלי לספרות!!!בנז*******...! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -האממ...יום שישי בית ריק:)

היה סופ"ש מהאגדות

שיר של בטי- "מניפולציה" שיר לא של בטי- "מבול" של רונה קינן שיר מאוס- לא משהו מיוחד משהו שקניתי- סוף סוף מצאתי נעליים חומות לא מעור... בילוי- "חלום ליל קיץ" בתאטרון רינה ירושלמי ברחוב נחמני בת"א. עד עכשיו אני לא קולטת כמה שזה היה מדהים סדרת השבוע- פרק סוף העונה של E.R שראיתי רק כעת משהו שעשה את השבוע- סוף השבוע מחמישי אחרה"צ ועד שבת בלילה- אושר גדול ורצוף משהו שהרס את השבוע- לא משהו ששווה להתעכב עליו משהו שמחכה לו- "יציאת חרום" בדאג וטוני (להקת הטיול שלי!) שבוע טוב לכולם יעל

למעלה