סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של בטי - שיר השבוע לא של בטי - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

ADVAM4

New member
../images/Emo139.gif

שיר השבוע של בטי - מר לי שיר השבוע לא של בטי - את יפה-שייגעצ השיר המאוס של השבוע - \= מה קניתם השבוע?\= כלום בילוי השבוע - יום הולדת של חברה! סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - [= השעייה מבית הספר.. אחרי שנה שזה לא קרה בערך.. משהו שהרס את השבוע -האממ.. אני חולה\= משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -חנוכה..אהה RC,חברים חברות[=

עונה בשמחה

שיר של בטי- מלכת הפופ (תזכורת למי הכי חשוב...) שיר השבוע לא של בטי- יום חדש נפלא (ממחר ברדיו) שיר מאוס- לא שעולה לי מה קניתי- חנוכיה שלא תבייש את מאה שערים בילוי- ההופעה של אריק ברמן ההורס סדרה- חלמתי על ההמשך של הפרק האחרון של "משמרת שלישית" אללי משהו שעשה את השבוע- אריק ברמן משהו שהרס את השבוע- סתם תקופה לא משהו... משהו לשבוע הבא- שישי חופשי והופעה של ירמי וחמי ביחד!!! שבוע טוב חברי'ה יעל

RTur

New member
ועכשיו תורי..

שיר השבוע של בטי - חלק מחלק שיר השבוע לא של בטי - אריק ברמן - המתוקות האחרונות+מה עוד ביקשת, לירז צ'רכי - מלכה קרה+בעיניים עצומות+עד הסיבוב הבא, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, מירי מסיקה - שלום לאמונות, איגי וקסמן - כל הדיסק החדש, הדורבנים - בעוד שבוע+סמבה סתיו+הידעת+את, gwen stefani - cool השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - סרט "סטפ אפ" סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - גומרות הולכות, ככה לא מתנהגים, בשורות טובות משהו שעשה את השבוע - כמה SMSים מאנשים חמודים במיוחד.. משהו שהרס את השבוע - היומיים וחצי שבזבזתי בצבא חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - וואווו המווון - הופעה של עידן רייכל, הופעה של איגי וקסמן, הופעה של הדורבנים!

למעלה