סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו-2006... שיר השבוע לא של דודו-הידעת?-הדורבנים משהו שעשה את השבוע-נסעתי לדודה שלי. משהו שהרס את השבוע-חזרתי משם... בילוי השבוע-ספורט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-דורה (אל תצחקו! בת דודה שלי רואה את זה בלי הפסקה! אין לי ברירה חחחחחחחח...) מה קניתם השבוע?-לא משהו מיוחד. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נוסעת שוב! תמונה שבא לשים-שניה... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לארתור,שלי וצליל שעובדים כבר שבוע שלם על משימה בלתי אפשרית חחחחחחחחחחחחחחחח...

שלי פאר

New member
מזה שאלות חדשות?!?

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- מירי מסיקה-שלום לאמונות עידן יניב- נדמה שישוב אבי ראובן- סיפור אהבה בנובמבר מוש בן ארי-אנצל משהו שעשה את השבוע- חוריש, עובד, שי, מתוק (ומפתיע) ערן, החג של הערבים ימח שמם משהו שהרס את השבוע- הקור!!!!! בילוי השבוע- בר-קפה עם ערן סרט- נו אקזיט תוכנית- עובדה סדרה- ים של סודות, כואב הלב, חברים (אין על הסדרה הזאת בעולם) ספר- אני כבר שבוע מנסה לקרוא את דמי מפתח של יהלי סובול ולא הולך לי עיתון- גו, פנאי פלוס מה קניתם השבוע?- לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חוריש, עליה לתורה של אחי, הסרט מישהו לרוץ איתו תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש לי בקשה אחת והיא רעה! שזיקוק יפדע במהנלת שלי!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חורישששששששששששששששש ממ אולי פעם הבאה נוסיף שאלה "ספרו משהו מעניין שקרה!?"..

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- 2006 שיר השבוע לא של דודו- אריק ברמן - יום חדש נפלא, קרן פלס - רצה הבייתה, מירי מסיקה - שלום לאמונות, הדורבנים - כל מה שרצית, הדורבנים - סמבה סתיו, הדורבנים - אלפקה, רונה קינן - גלויה משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- לא משנה בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא היה משהו מיוחד מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פסטיגל, הדיסק של אריק ברמן תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לנועה

Or f

New member
סיכום סופ"ש

שיר השבוע של דודו- נעים שיר השבוע לא של דודו- אהוד בנאי סטרטר משהו שעשה את השבוע- קבינה משהו שהרס את השבוע- עבודה בילוי השבוע- מסיבה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סיינפלד מה קניתם השבוע?- *** משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יש שמועות לדיסק של אריק ברמן תמונה שבא לשים- ??? שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שהשנה הבאה תהיה טובה יותר... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דימה

באיחור.

שיר השבוע של דודו- אין. שיר השבוע לא של דודו- סינרגיה. המון המון סינרגיה. משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע- זה לא חשוב. בילוי השבוע- אין. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים, פשע מן העבר, המפענחת, מחשבות פליליות.
מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה
.

למעלה