סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של בטי- שיר השבוע לא של בטי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ADVAM4

New member
../images/Emo134.gif

שיר השבוע של בטי- מניפולציה שיר השבוע לא של בטי-חרותי-דנה משהו שעשה את השבוע-שקיבלתי את המערכת ביום חמישי.. וראיתי שאני חוזרת מאוחר רק ביום רביעי.. זה עשה לי טוב! משהו שהרס את השבוע-\=נממ.. הרבה.. הרבה... בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-\= סילבסטר? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אם אני אבקש ממש ממש ממש יפה שבטי תופיעה... זה יקרה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ארתור,כי הוא המנהל.. וגם כי הוא שר עם הדורבנים!:)

השבוע שעבר

שיר של בטי- מר לי... שיר לא של בטי- בטטות של איתי פרל משהו שעשה את השבוע- רק ארבעה ימי עבודה משהו שהרס- איש רע שהוריד לי את המראות באוטו באמצע תה"ש (1100 ש"ח מבוזבזים- מותר לקלל???)ואז לא יכולתי לנסוע להופעה של איתי פרל... בילוי השבוע- סתם שישי בכייף עם חברה סדרה- הפרק האחרון של נמלטים מה קניתי- מראות חדשות לערב (אולי איזה קללה קטנה בכל זאת???) בשבוע הבא- הדיסק של אריק ברמן!!! שאלה- איפה אליקו??? פרח ל...-ארתור המלך שהביא אותה בשיחוק עם הדורבנים וראה את בטי לפני כולנו. שבוע טוב חברים יעל

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של בטי- זה יהיה נורא אם לא שמעתי בטי השבוע? שיר השבוע לא של בטי- לירז צ'רכי - מלכה קרה, לירז צ'רכי - בעיניים עצומות, דודו טסה - 2006, אריק ברמן - יום חדש נפלא, קרן פלס - רצה הבייתה, מירי מסיקה - שלום לאמונות, הדורבנים - כל מה שרצית (נו ברור..), הדורבנים - אלפקה, הדורבנים - סמבה סתיו, רונה קינן - גלויה משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- לא משנה בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שום דבר מיוחד מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פסטיגל (לירז..
) והדיסק של אריק ברמן תמונה שבא לשים- אין לי כוח חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אדוה ויעל, תודה על הפרחים!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאדוה ויעל כי הן נתנו לי גם פרחים

למעלה