סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של בטי- שיר השבוע לא של בטי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ADVAM4

New member
../images/Emo184.gif

שיר השבוע של בטי- פרפרים שיר השבוע לא של בטי-תקשיבו! הייתי לי נוסטלגיה מטורפת.. אז שמעתי את כל השירים של אריאל הורביץ! משהו שעשה את השבוע-האממ...האממ.. לא יודעת[= משהו שהרס את השבוע-חולה חולה חולה[=אבל לא נורא בילוי השבוע-אווו אני פרוייד אריקסון ופיז'ה במיטה ביחד(התכוננתי למבחן בפסיכולוגיה!) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-תרופות חה חה חה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חחח תעודות.. חה חה חה.. יום חמישי.. האממ יש לי כבר איזה 5 נכשלים בטוח:) תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אם אני אבקש ממכם ממש יפה להרוג מישהו.. תעשו את זה?:) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ליעל. סתם בשביל הכייף[=

איזה כייף לי!!

קיבלתי פרח- תודה... ועכשיו אענה: שיר של בטי- מלכת הפופ (תמיד תמיד בנשמתי ועל המקרר) שיר לא של בטי- בנות בבטן של איתי פרל- תקשיבו- הוא פשוט מדהים מה עשה את השבוע- הופעה של יוני רכטר מארח את יעל צבי, יעל נחשון ו...איתי פרל- היה מדהים ותרבותי משהו שהרס את השבוע- לא משהו חריג מהנורמה בילוי השבוע- יוני רכטר, כבר אמרתי? תוכנית השבוע- הפעם אתן כבוד לאהוביי טל ברמן ואביעד קיסוס שעושים לי כל יום מעט משובח יותר מה קניתי השבוע- נגמר הכסף אחרי ההופעות והדיסקים משבוע שעבר למה מחכה השבוע- לשידור ברדיו של המופע של אריק ברמן בעלי מחר (רביעי) בקשות- ארתור, אולי אפשר גם להוסיף ציטוט השבוע? פרח- 1) לאדוה 2) לאיתי פרל שעושה לי כל נסיעה ברכב לתענוג גדול 3) לאריק ברמן בעלי היקר (שעדיין לא יודע את זה אבל...) וזהו, יום טוב לכולם יעל

שלום...

אני רוצה להזמין אתכם להופעות שלי שיהיו בחודש הקרוב 9.1- גוד בר - תל אביב 14.1 - בית הכט - חיפה 31.1 - מבצר שוני - בנימינה ההופעות הן אקוסטיות עם שירים לקראת אלבום בכורה נועם :>

RTur

New member
בהצלחה!

כבר יצא לי להיות במייספייס שלך לפני כמה חודשים.. אחלה חומרים!

למעלה