סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של הדורבנים- שיר השבוע לא של הדורבנים- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של הדורבנים- בעוד שבוע שיר השבוע לא של הדורבנים- אוהד בן אבי - פגישתנו, טיפקס: כפתור אדום, סלאם סלאמי, 12 נקודות, מה את רוצה, קרן אבראשי - מישהו אחר, דודו טסה - 2006, מיקה קרני - כל הדיסק הראשון + כל הדיסק "סיפור אמיתי" השיר המאוס של השבוע- תודההה ליפה שלייי
משהו שעשה את השבוע- שיעור פיתוח קול
משהו שהרס את השבוע- ההופעה של הדורבנים בוטלה, לא יכולתי לבוא להופעה של דודו טסה בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סוף סוף סיימתי את "החוק הראשון"/ג'ון לסקואה מה קניתם השבוע?- את הדיסק "סיפור אמיתי" ו"עולם אחר" של מיקה קרני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פיתוח קול
תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - נועה

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של הדורבנים-פעם אחת שיר השבוע לא של הדורבנים-2006,באת עם השקט-דודו טסה. "זמנים משוגעים"-בגירסה הרבה יותר יפה משל קרן פלס ו"יום חדש נפלא"-אריק ברמן. השיר המאוס של השבוע-"שיר שמח"-אבי עברי. בע. משהו שעשה את השבוע-מכבי ניצחו בחו"ל! משהו שהרס את השבוע-פסיכו' בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-4 פעמים השבוע בפסיכו' מה קניתם השבוע?-כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-דיסקמן מתנה לפורים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו -לארתור

שיהיה לכולנו שבוע נהדר! ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של הדורבנים- "כל מה שרצית". שיר השבוע לא של הדורבנים- בובי מק'גי של ג'אניס ג'ופלין המדהימה. השיר המאוס של השבוע- וואלה לא יודעת, באה לי בטוב המוזיקה השבוע. משהו שעשה את השבוע- מצאתי למה להתחפש[!], חברים שלי הופיעו והיה אדיר, וזהו נראה לי. משהו שהרס את השבוע- שהייתי עייפה אבל בקטנה זה לא באמת.
בילוי השבוע- הופעה של חברים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סקראבס בטלויזיה. ולישון. מה קניתם השבוע?- עגילים. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים!! תמונה שבא לשים- אולי אחרכך.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לה לה להההההה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לנורית.

למעלה