סיכום סמינר מהנהיגות 2003

עדידית

New member
סיכום סמינר מהנהיגות 2003

אז ככה היה מצוין נתתי בכבוד התרדשתי, בכיתי , במיוחד שנשמה טובה אחת אמרה מה אם הוא ישנא אותך לא תשנא אותו (עם הניקוד צרה) זה עשה לי לבכות. וגיליתי שיש הרבה פריקים מסריחים בחולון והרבה שמאלנים מסריחים מזל שהרגענו את כולם ושלחנו אותם בחזרה לרוסיה המולדת של הזנות והאלכוהול, מנטליה ואנה באהבה , ונטליה יש לך אחלה תחת עם ח' של תימנים. מורן-קינג שימי התגלה כחצי רוסי אז גם אותו לרוסיה ודניאל עבד בטיב טעם והוא גם שמינית רוסי אבל בגלל שהוא מסניף בשבילי מלח אני אעשה כאילו לא. בקיצור היה אחלה (שוב עם ח') וקדימה תנו לי בכבוד אני אומרת- 0|0 (ציצים עם זין באמצע-אמא לא יודעת שאני מדברת ככה)

danihell7734

New member
כמה שמאלנים היו שם...../images/Emo5.gif

אבל הייתה צדיקה אחת בסדום שעזרה להחזיר את כל החצי יהודים למיניהם(לא אמרתי כלום)למקומם הראוי ואת השמאלנים לשטחים. הקיצר היה סבבה לגמרי...וחאווה רצינית. אחלה תחת. שם עלייך .|.

מה זה כל הקללות האלה

מה יש לך? מה את חושבת שזה תימן???? לא שמאלנים מסריחים ולא רוסים מסריחים פריקים מסריחים זה פסדר.

N E Z E K

New member
וואייי.... איזה שולטט היה שםם!! ../images/Emo13.gif

היה מצחיק בטירוף... אני חזרתי ממש חולה וצרודה בטירוף... אבל היה שולטטט!!! והיום סנדר המציא תרנד חדש - זעתר!!! דיייייי!!!! לא יכולה לשמוע את המילה הזאת יותר!!! בהתחלה זה היה מצחיק ובפנאן... ואח"כ הוא פשוט הסתובב עם הגיטרה וכל מי שעבר הוא התחיל לשיר לו את השיר הזה עם הזעתר! שלא נדבר על הסיכום שהיה היום שהתחילו לשיר את זה... חחחח... קרועים...
בסה"כ היה ממש פנאן!!!!!

N E Z E K

New member
בגדול כן...

אבל לא כשאת שומעת אותו כל יום כל היום!! דדדייייי נמאס!!! אני כבר התחלתי פתאום לשיר את השיר כל הזמן!! חלאאאססס!! לא מסוגלת יותררר!!

למעלה